Aceasta lege nu a intrat inca in vigoare, va intra in vigoare la 45 de zile de la publicarea in M. Oficial, respectiv daca este publicata luni, 1 februarie, va intra in vigoare in 16 aprilie. Deocamdata legea doar a fost promulgata de Presedinte, vineri 29.02.
N-a intrat inca in vigoare. A fost promulgata de Presedintele Iohannis. Dupa ce va fi publicata in Monitorul Oficial, mai dureaza 45 de zile pana e obligatorie.
Eu sunt nefumatoare si ma bucur.
Inca nu a intrat in vigoare. Va intra dupa 45 zile dupa ce va fi publicata in MO
Oricum e o lege foarte buna
E un lucru bun pentru voi. Din păcate eu sunt fumător dar totuși nu-mi pare rău de această lege.
Indiferent de frustrarea ta impotriva legii, sa stii ca si nefumatorii beau cafea
Acasa!
Pana acum o beau acasa, de acum ca nu va mai fi fum in cafenele o vor bea frumos la masa, iar fumatorii, afara, in picioare in fata usii
Si aia care fumeaza au aceleasi drepturi ca si tine care vrei sa bei cafea. Vrei cafea, afara, in picioare in fata usii! Aer curat, racoare, reveneala...
Nu ii opreste nimeni sa bea cafeaua inauntru... doar sa nu imputa pe restul cu mirosul de afumatura. Vezi cam asta e diferenta. Pe fumatori nu ii opreste nimeni sa mananca si sa bea cafeaua in liniste ...in schimb pe nefumatori ii oprea mirosul ala de cenusa de cauciuc ars
Foarte bine, bei cafeaua la separeu, unde nu se fumeaza! Iar eu o beau in separeul meu unde pot fuma!
Eeeee, ghinion de acum, nu vor mai exista separeuri si s ar putea ca tu sa iti bei cafeaua acasa
Sunt de acord! Eu unul nu suport fumul de tigara, de fiecare data : in cafenele, la semafor oriunde altundeva cand simt miros de tigara incep sa tusesc
irinusca264 întreabă: