| Florin9Florin9 a întrebat:

Generalul Qasem Soleimani era un om rău? Adică altfel spus, mai rău decât cei care l-au omorât? Moartea lui va avea efecte pozitive sau negative?

Răspuns Câştigător
| Delcatty a răspuns:

A fost un terorist. Acum, cu moartea sa, a devenit un bun terorist.
Da-l naibii, adica. A fost un sustinator al lui Assad, alt asupritor.
Iraq a vrut libertate, Iraq fiind aliat cu America. Acest tiran a plantat razboi. Desigur ca ma bucur ca a fost eliminat!
America vrea sa ajute. America este o forta foarte puternica, gandeste-te la asta.
Desigur, efecte pozitive. Eu, una, nu ma bucur des de mortile unora, dar Soleimani e ultima speta de om si e bine pentru toata lumea ca nu mai e printre noi.

3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Statele unite fac cam ce vor pentru ca au cea mai puternica armata din lume, o spun cele peste 600 de miliarde de dolari /an alocati doar pentru asta, daca ei decid ca esti o tinta, indiferent cum te numesti esti eliminat.
Din pacate razboaiele acestea moderne nu au decat un scop si anume distrugerea de vieti nevinovate, tot civilii sunt cei care au de suferit, nu cei care conduc razboaiele din buncare!
Numai este ca alta data cand lupta se dadea corp la corp, sabie la sabie, e usor sa fii las si sa omori oameni din buton.
Pacat ca se duc razboaie si cand granitele statelor sunt trasate de ani buni.

| RAY a răspuns:

Tocmai am venit de pe un site din Germania the same question, pai nu e vorba ca e rau sau bun daca a avut chef trumpy asa au facut, ei fac ce vor, ucid pe cine vor, ca cu paranoia cu 5g, ca le siponeaza chinezi,pe naiba motiv sa nu fie concurenta pe piata lor,iar aia din iran sunt niste primitivi fara creier, oameni aia nu au evoluat mintal ca popoarele albe sunt inferioare,nu vezi popoarele arabe ce au, nimic, decat petrol, evrei au tinut piept la toti, cica razboi nuclear scrie pe antena 3 fiti seriosi

| Andrei200202 a răspuns:

Cred ca Trump a facut ce trebuia. Eu il vad pe Soleimani ca un fel de Hittler. Normal ca or sa existe consecinte, deja au spus public ca se vor razbuna. Din pacate conducătorii de acolo sunt niște limitati mintal.