Fratilor nici mie nu imi place Geoana dar voi interpretati gresit termenul comunism, il asociati cu regimul Ceausescu, ceea ce e gresit. Ideile comuniste erau perfect Ok. Adica toti oamenii sa aiba drepturi egale, sa aiba acelasi picior de plecare in viata...mai pe scurt la fle pentru toata lumea adica comunism de la comun. Ar fi bine sa fie comunist.ca am duce-o mai bine ca acum dar el e bun de nimic il intereseaza doar isi umple buzunarele la fel ca pe majoritatea.
@ Tiger
Tati si mami tau sunt membri de partid PSD?
Delight, pe Geoana si Iliescu l-a facut comunist. Uita-te pe wiki, sa vezi si alte controverse despre domnul geoana, despre care realitatea si antena 3 nu vorbesc.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Mircea_Geoan%C4%83
Va amintiti scena in care, intrebat fiind de un ziarist daca stie numarul exact al ofiterilor de securitate sub acoperire care mai sunt activi, Geoana, luat prin surprindere, a raspuns:"nu mai stiu cati suntem."? Credeti ca fara carnetul rosu mai ajungea el ofiter de securitate?
Am observat ca cine nu tine cu Basescu primeste voturi "stupid " si ma intreb de ce toti trebuie sa avem avem aceleasi convingeri politice? De aceia va amintesc "lupta contrariilor genereaza progresul ".
Nu.nu.nu...Comunismul nu mai exista.astea sunt scuze ca sa nu il votam... Daca va iesi Geoana crezi ca va controla presa, va nationaliza tot, va impune cenzura? Desigur ca nu.Deci nu e comunist.
Se poate sa faceti cei care stiti atata de comunism sa faceti o analiza a cuvantului sau sa dati o definitie a ce inseamna comunist?
Dar cei ce sunt dictatori sau ar vrea sa fie dictatori cum se numesc?
As vrea sa va intreb cati dintre voi ati apucat sa traiti in comunism si sa si constientizati acest lucru?
Bună!
Mai întrebi dacă e comunist? Oricum dacă noi, românii îi dăm mandatul lui Geoană, practic, i-l dăm lui Iliescu, deci, dragi prieteni : Votaţi Băsescu!
Sper că ţi-am fost de folos!
Baftă!
Anonimgirl, comunismul poate fi aplicat intr-o ceata, ginta, intr-o uniune de ginti, un trib sau o uniune de triburi. Insa atit. Intr-un stat care numara deja milioane de suflete, este total imposibil. De ce? Deoarece intr-o ceata (formata din citiva membri), abuzurile si privilegiile nu pot trece neobservate, iar sanctiunea pentru un abuz apare rapid. Intr-un stat cu milioane de oameni, lucrul asta este posibil. Cum? In multe, multe feluri. Si deja este un subiect vast, care insa in principiu este deja cunoscut.
...si nu numai. E comunist cu tot ceea ce au mostenit romanii din acea perioada : dorinta de jefuire a tarii. Un demagog si un hot.
Si nu numai...Cine a zis ca e demagog?! M-a dezamagit, nici macar atata,, calitate" descopar ca nu are. Si noi cu cine votam pana la urma? Mai bine o lasam balta ca nu tine. Daca nu s-ar prezenta niciun roman la vot in semn de revolta poate am mai reusi sa ne salvam de oamenii astia nedemni pentru a nu conduce ei o tara asa de frumoasa... P. S. Pacat ca e locuita.
Recit din parazitii. "cand parlamentul ales nu e in stare sa ma reprezinte mi se rupe pe. a de cine iese presedinte",. asa ca toti sunt o apa si un pamant... oricum, decat geoana mai bine base.