| Dhhyyyy a întrebat:

Georgescu asta vrea sa bage armata obligatoriu?

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu stiu daca asta intentioneaza, dar nu depinde de el, nici daca ar fi presedinte, doar Parlamentul poate adopta o lege care sa instituie stagiul militar obligatoriu pe timp de pace.

| Dhhyyyy explică (pentru Ioandelasal):

Pai si pana ar reconstrui cazarmele nu ar dura ani de zile? Plus legi etx doar nu o baga gata cateva saptamani.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Dhhyyyy):

Nici la cazarmi nu hotaraste el. Se pare ca nu stii ce poate face un prtesedinte al Romaniei, de altfel cred ca majoritatea nu stiu.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Da și sunt în deplin acord cu el. 3-6 luni ar fi de ajuns pentru a învăța tinerii să tragă cu arma, sa folosească terenul, masca contra gazelor și etc., lucruri necesare în cazul unui război care se apropie cu pași repezi.

| Holiday a răspuns:

Da, dar nu din cauza asta e complet imbecil.

| Dhhyyyy explică (pentru Salontanul):

Eu daca am probleme la cap ma ia? adica dupa ce o sa fiu gindecat? Dar atentir tulburarea ibsesiva se controleaza nu se vindeca, deci ma iau daca am istoric de nebun si istoric de sinucigaș? Iar pe vremea dvstra cine nu era apt de armata putea sa aiba job ok? Acum sr putea sa aiba chisr de nu face armata?

| Mindfulness a răspuns (pentru Dhhyyyy):

Nu te ia daca ai probleme psihice!

| doctorandus a răspuns:

Meh, fac aia armata ca pe vremea lui Ceausescu: la cules porumb. Că Georgescu n-are bani nici macar pentru munitie de instructie, ce sa mai vorbim de munitie de lupta.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Armata pe vremea lui Ceausescu nu producea soldati apti de lupta, ci agricultori si paznici de noapte.

Aproape 100% din instructia militara ceausista nu avea nicio legatura cu lupta armata. Iar daca Georgescu ar vrea sa aiba legatura, va falimenta bugetul tarii.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Chiar dupa 1990 au fost multi care au dezertat din armata. Si nici macar n-au dezertat pasnic, ci au furat niste kalasnikoave de la armata. De a trebuit sa fie cautati prin mai multe judete.