suntserios
| suntserios a întrebat:

Guvernul rosu a modificat codul penal candva tarziu in noapte impotriva vointei poporului, fara acordul csm samd...

Intrebarea mea este cand va cumparati bilet de avion spre tarile civilizare... nu de alta sa nu aglomeram aeroportul.

32 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca poporul nu era de acord cu PSD, trebuia sa iasa la vot, dupa ce au stat in casa si a fost o prezenta penibila de 39% nu au niciun drept sa mai protesteze.

Răspuns utilizator avertizat
| johnnny123 a răspuns:

Nu înainte de a face tot ce putem împotriva lor.
Eu unul nu am de gând să las pe mâna unor penali această țară și cei +15 ani în care am tras ca un câine alături de mulți alții ca s-o facem mai normală.

suntserios
| suntserios explică (pentru anonim_4396):

Ai impresia ca aceste modificari au fost in programul de campanie al PSD? Ai impresia ca aia care u votat PSD si au avut un minim de informare au crezut ca PSD va face asa ceva

Răspuns utilizator avertizat
| ImiPlaceBranza a răspuns:

In vara

| AFR81 a răspuns (pentru suntserios):

Despre gratiere si amnistie se vorbea inca de pe vremea cand premier era Ponta. Fiind, practic, aceeasi Marie cu aceeasi palarie, trebuia sa ne asteptam. Oamenii cu un minim de cunostinte politice si care nu sufera de Alzheimer, ar fi trebuit sa iasa la vot si sa-si exprime dorinta acolo, nu sa se trezeasca ei sa dea Guvernul jos acum. Practic, ne suparam ca sacul pe magar. Nu mai avem ce schimba acum.

suntserios
| suntserios explică:

Superb... ii atragi atentia ca nu poate discuta fara sa jigneasca si il faci idiot in acelasi timp? Serios?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru suntserios):

Las' ca se stie ca si el e fan pesede. Si auzi la el, cica sintem in democratie de atita amar de vreme. Aia intretinuta cu mineri. Am avut un an de aproape-democratie, dar stim ca nu orice minune tine prea mult...

| Dandanache a răspuns (pentru johnnny123):

Nici eu. Desi nu sustin PSD, am repetat, pana ieri, ca lumea nu ar trebui sa protesteze impotriva partidului si a guvernului, ci a proiectelor de lege. Acum, ca si-au dat arama pe fata si s-au compromis definitiv, e timpul sa facem ce a facut lumea in 2010-2011 cu guvernul PDL: sa iesim in strada, sa facem greve, sa luptam pentru rasturnarea guvernului si a majoritatii parlamentare. Voi iesi in strada de cate ori voi putea pentru a striga impotriva PSD si a actualului guvern. Asemeni guvernarii Boc, guvernarea Grindeanu si-a pierdut legitimitatea morala, chiar daca o are inca pe cea politica. Dar asa a inceput si prabusirea guvernarii Boc. E timpul sa se intample din nou.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca atmosfera din tara ramane aceasta, pana la 20 august(ziua Ungariei) am putea avea un nou ''Dictat de la Viena'', oricum merge Putin maine in Ungaria.

| AFR81 a răspuns (pentru suntserios):

Exact, il fac idiot pentru ca merita. E a 5-a oara cand se ia de lume pe aici, pe acelasi subiect. I-am explicat frumos, l-am ignorat, insa daca nu intelege si nu intelege, trebuie facut si pasul asta, trebuie spus prostului cine e.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

E pacat de tara noastra avem o tara frumoasa dar altii prin egoismul si prostia lor o distrug.
Tara asta cred ca o sa ajunga sub 16 milioane de locuitori de origine romana, o sa fie colonizata de tigani dar si de multi musulmani.
Mare pacat.

| AFR81 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Hai sa nu facem vreo confuzie. Nu sunt nici pe departe fan PSD. Sunt apolitic. Nu sunt de acord cu ceea ce face guvernul Grindeanu, nici cu ceea ce intampla in strada si ma preocupa faptul ca nu se respecta democratia. Am, insa si o mare problema cu mizerabilii ca tine (ti-am facut descrierea mai sus), cu politicienii care cauta sa-si faca capital de imagine folosindu-se de ceea ce se intampla in strada, cu protestatarii care sunt acolo si nu stiu pentru ce (nu vorbesc de toti), cu iresponsabilul presedinte pe care-l avem si cu ziaristii care dezinformeaza. Faptul ca ma leg de tine, faptul ca m-am legat de cei care indemnau lumea acum cativa ani sa nu mearga la vot, faptul ca nu-i tolerez pe cei care incurajeaza violenta, sau mai grav, crima la adresa unui politician, fie el si Dragnea, si multe alte asemenea chestii, nu ma transforma intr-un fan al PSD-ului. Asta e doar gandirea bolnava si indoctrinata a unora. Mai era unul Kodrutz pe aici. Cand i-am spus ca nu-mi place Iohannis, a inceput sa-mi vorbeasca despre mineriade, despre Revolutie, despre Iliescu, Nastase, Ponta si asa mai departe, lucru care ma face sa cred ca boala asta a voastra e destul de raspandita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AFR81):

N-ai inteles, el considera ca daca nu esti de dreapta esti automat bolsevic.

| relian a răspuns (pentru anonim_4396):

Poporu nu a fost de acord cu psd, dar nu are a face ca iesi sau nu la vot. Legea spune ca poti fura ce vrei mai mult? Daca iesieau oamenii la vot alegeau ce sau pe cine anume? Arata unu care nu-i hot sil maninc, ma refer intre ce care au candidat stii unu macar? Nu veni cu povesti.Iti zic eu nu exista nimeni cnstit in RO di cei care au candidat.Atunci cei de facut? Nu iesi la vot, sau cel mai bine ar fi sa iesi in strada sa fortezi legislatia, sa fie modificata in sensul dea nu mai poate candida nici un infractor la o ctie publica.Atunci indiferent cai fi psdist sau altceva nu o sa mai ti se dea posibilitatea dea vota infractori.E simplu nu? Daca mergeau toti la vot si alegeau pnl crezi ca aia nu-s hoti? Is la fel, odata ce insusi presedintele tarii a semnat ca vrea salarii mari pentru parlamentari, adica lasi taranu ala sa moara de foame ca sa ai tu sa le lafai.pai asta e hal de presedinte? Vad pe unia cal lauda.Pai pe mutu asta las spinzura de limba asta este o anomalie politica, n-are ce cauta asta acolo.Sau certat pe ciolane nuca a fi el ala cinstitu. Daca era cinstitu nu-l lasa pe infractoru de dragnea sa ajunga sefu parlamentarilor, nu-l lasa deloc sa ocupe vreo fctie publica.Adica nul lsi ministru dar il lasi lup la stina de oi laughing unde pui ca mucea asta na venit el cu propunerea unei modificari de lege sa modifice legea sa nu mai poata candida nici un tilhar la fctii publice de ce? Pai ca e si el tilhar de aia, ca toti din partidele politice asta sunt, toti fac front comun cand e de luat, cand e de asigurat spatele.A venit unu macar vreodata in anii astia sa prpuna macar o legea de genu asta? Nimeni de ce? Ca erau toti hoti si stiau ca daca dau asa o lege is terminati pe viata, iar ei alta meserie nu stiu, decat furtu

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru AFR81):

Presupun ca ai auzit de "Fight fire with fire" dar tu o tii pe asta cu political corectnessu'. Nu tin mortis sa vad sange de politician pe caldarim, dar cum punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara nu s-a aplicat si nici nu se va aduce la zi ca sa se aplice prea curand, tu crezi ca democratia chiar poate functiona in conditiile de fata? Esti visator si hiper-optimist, e frumos. Doar ca nu sintem Islanda, din pacate.
P.S. Si eu sunt dezamagit de Iohannis, dar nu se poate sa alegi ciuma rosie in fata a orice altceva. Chiar cand acel altceva e Vadim (odihneasca-se in pace), Iohannis, Trump, Hitler, sau Stalin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu se poate ca asa vrei tu? Uite ca s-a putut.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu se poate daca ai putin respect de sine si stii pe ce lume traiesti. Buba e ca mai bine de juma' din natia asta traieste de la un salariu la altul si ar suge si p*&a alora care ii dau 100 RON in plus, fara sa se gindeasca la ce se va intampla peste o luna sau doua, nu mai zic sa se gindeasca in ce tara va trebui sa traiasca copiii lor cand ei voteaza cu niste hoti fara pic de bun simt.

anonim_4396

Cum am spus, cu tine nu se poate discuta, toti cei ce nu iti impartasesc opinia politica sunt idioti.

Nu am zis toti, insa iti place sa citesti printre rinduri. Sint si o gramada de inteligenti care fie sunt extrem de naivi si voteaza cu pesedeul, fie au avantaje directe si indirecte - membri de partid care viseaza la avansari ierarhice in partid si in afara lui, rude ale unor membri de partid numiti politic in diverse pozitii caldute, si tot asa. Vezi zilele astea ca au inceput sa curga demisiile in partid, in special la nivel inalt. Deci sunt si oameni de buna credinta ajunsi in mocirla aia care au totusi demnitatea de a isi asuma greseala si de a face ce trebuie pentru a o corecta.

anonim_4396

4 milioane de rude ale membrilor de partid?

Majoritatea bugetarilor, patroni de firme care fac afaceri cu statul, angajati pe la firme de stat, revolutionarii falsi, pramatiile pensionate la 40 de ani din armata care se pling cand le taie careva 15-20% din pensia aia pe care o merita in proportie de 5%...
figure it out.

anonim_4396

Asa e, oamenii corecti au votat toti cu PNL si USR, numai hotii au votat PSD.

Analfabetismul functional in floare...

anonim_4396

Tu, si toti cei de la proteste, traiti in lumea voastra, daca nu suntem cu voi suntema automat cei mai rai oameni de pe pamantlaughing), pai si unde-i democratia daca tu esti impotriva pluriralismului politic? Om fi noi analfabeti functionali, dar tu esti analfabet cu totul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt, corecteaza automat TPU.

Un argument in plus, habar nu ai ce e ala analfabetism functional. Eu scriu cum am invatat. Tu nu esti in stare sa intelegi un text.

anonim_4396

Voiam sa mai subliniez faptul ca esti unul din cei mai prosti oameni de aici.

Multumesc pentru compliment. Din pacate, nu iti pot spune acelasi lucru, pentru ca nu stiu sa existe teste de inteligenta pentru animale.