| MaicaStaretaSebastiana a întrebat:

Hai Basescu! Voi ce opinati?

15 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Hai Basescu, hai valea.

| Arthur a răspuns:

Dacă mă uit la răspunsurile voastre îmi vin în cap vorbele confratelui Lăpuşneanu. Nu mă mai mir că a mai rezistat 20 de ani comunismul.
Preşedintele şi-a terminat mandatul şi cred că i s-a acrit de cultura politică ce musteşte în românul de rând, care se mai pricepea şi la fotbal. Tot de acolo vine şi vorba cu mintea românului cea de pe urmă, care urmă o fi aia?

| Hombre a răspuns:

Opinez impotriva ca am acest drept, mai ales ca democratia se mentine tocmai prin dreptul de a nu fi de acord cu cineva ci nu asa cum cădelniţează unu' lăpuşniene pe aici fâcând pe desteptu' incurcând comunismul cu neocomunismul Iliescian si cripto-comunismul Basescian al asa-zis partid de dreapa PDL pe care il pastoreste.

neluL
| neluL a răspuns:

Hai Basescu unde? Unde pleaca? sau suntem pe stadion si esti fan Base!

| MMihai a răspuns:

Este un meci de karate sau de alte arte marțiale, unde unul din competitori este Băsescu și tu urlii „ Hai Băsescu!"?
Eu aș vrea ca din imprudență celălalt să greșească și să uite că este la un concurs sportiv și să-l lichideze, că dacă mai rămâne ăsta președinte și apoi primul ministru, că asta vrea, ne va lichida el pe noi, prin sărăcire și înfometare.

| benny a răspuns:

La puscarie cu el laughing

| wintermee11 a răspuns:

De ce pochii.pardon,fetele preotesti sunt pline de bani, v.ati intrebat? sa fie pentru ca. pupa poala lu' base tot timpul pe unde.l prinde? mie o sila.pana si pochii cer si iau parandarat in tara asta.Basescu la puscarie.

| killforfun19 a răspuns:

Hai Basescu unde? (hai sa ne mai furi Base)

| nicol20 a răspuns:

Jos satana sau hai basescu la cimitir

| catalin188 a răspuns:

Idem

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gata, îl deportăm?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-l si mergeti impreuna la manastire si apucati-va sa va rugati pana iese ceva. distractie placuta cu Base, am auzit ca poate fi nebunatic!

| BrD a răspuns:

Reformuleaza intrebarea!

| davand a răspuns:

Jos Basescu!

| Dragos2399 a răspuns:

Jos Basescu(Bascosu')!

Întrebări similare