Cum adică pro şi cum adică contra (sic!)?
Nu pot fi pro sau contra unui rahat de documentar, la naiba!
În plus, care Zeitgeist? The Movie, Addendum sau Moving Forward?
The Movie (primul din serie) are câteva puncte bune iar per ansamblu cam 65-70% din informaţiile oferite sunt cât se poate de corecte însă spre final o ia pe arătură.
Zeitgeist Addendum are jumătate din informaţii corecte, apoi o ia uşor cu speculaţii discutabile iar apoi o ia crunt în lumea imaginarului
Cât despre ăsta ultimul, Moving forward, este un film SF.
Tre' să fii cretin să crezi că poţi renunţa peste noapte la sistemul monetar aruncând cu bani în bănci sau construind cerculeţe ecologice. Parcă e un documentar făcut de hippies, pe bune.
Sigur, sistemul economic actual e de porc. Sigur, e nevoie de o idee nouă. Însă nu aşa, cu siguranţă nu aşa!
Salam alekum.
Uitasem să zic care dintre ele.Mulţumesc că mi-ai amintit.
Cum adică nu poţi fi pro sau contra?
Eu nu am întrebat dacă îţi place, ci dacă eşti de acord cu ce rahat mănâncă ăia acolo.
Am văzut primele 2 documentare, sunt de acord cu tine, la al treilea urmează să mă uit în weekendul ăsta, dacă tu zici că ultimul e un film SF poate aşa o fi, dar repet, nu asta am întrebat.
Sayonara!
ULTRAPRO!
Cei care au "hard"-ul mic, nu pot procesa corect informatiile din documentar Traiesc in lumea povestilor, fara sa aiba puterea unei judecati sanatoase!
Se pare că eşti până acum singurul om cu mai mult de un neuron care a răspuns.Nu mă aşteptam la aşa ceva, chiar nu mă aşteptam.
Sayonara!
Pro
documentarul spune adevarul
ma refer la partea religioasa
dar nu poti schimba credinta tuturor
parintii bunici toti din jur i spun unui copil ca dumnezeu exista
daca vine cineva cu adevarul acel copil nu il va accepta
Cum s-a spus la ora de dezbateri.O minciună spusă de mii de ori este luată într'un final adevăr.
Sayonara!
bugmafia întreabă: