Ok, hai să sărim de la balcon. Dar tu primul!
Hai să fim serioşi, revoluţie la noi a fost o singură dată şi asta în 1848. Ca atunci n-o să mai fie, sau, cel puţin nu în viitorul apropiat.
Să ne sinucidem în grup? Păi cu atât mai bine pentru cei de la putere că sunt mai puţine guri care cer de mâncare.
Să angajăm pe cineva să comită asasinate la nivel înalt... hmmm
Nu mai scriu nimic c-am numele real dat pe site şi poate mă trezesc cu nişte băieţi la uşă .
Salutare.
O revolutie nu mai este posibila, doar o revolta antiguvernamentala. Revolutiile schimba sistemul in cazul nostru nu de alt sistem avem nevoie ci de masuri serioase de iesire din criza.
Ai dreptate yoo23 exact la solutia aceasta m-am gandit si eu, de tot ce avem noi nevoie este un bun lunetist care sa nu sufere de parkinson si sa fie bine motivat, lucrurile simple aduc rezolvarea. Daca si Kenedy a putut fi lichidat, atunci Basescu nu reprezinta nici cat mizeria de sub unghiile mele.
Crezi ca va exploda? Am mari dubii! Pai romanul e roman, nascut din suferinta si facut sa sufere. E obisnuit sa indure pentru ca i se pare normal sa o duca prost, nu stie ce e ala respect pentru propria persoana!
Crezi ca daca in 89' nu incepea la Timisoara revolutia(unde oamenii aveau contact mai des si activ cu vestul decat restul)in Romania s-ar fi schimbat ceva? Nu!
Respectul pentru sine al cetateanului de rand e totul. Daca tu accepti sa-ti dai votul pe o bere si sa iti vezi copii facand foamea si sa crezi ca aceste lucruri sunt normale, atunci inseamna ca nu esti om.
Gestul persoanei care s-a aruncat de la balcon m-a uimit si cel mai mult m-au impresionat cuvintele rostite de el"puteti sa ne luati viata dar nu ne ve-ti lua libertatea". Ma intreb insa in inima cator romani a ajuns mesajul? Pe TVR l-au facut putin dus cu pluta(colegii de breasla ce sa-i faci, ca asa e frumos!)si l-a un moment dat s-a vehiculat ca ar fi cazut nu ca s-a aruncat.De asemenea s-a specificat ca omul s-a aruncat pe bancile PNL-ului ca si cand ar mai fi contat pentru el capul carui parlamentar putea sa-l striveasca?
Mi-e lehamite de tara asta!
Eu cred ca ei vor sa ne sinucidem ca sa nu mai aiba cui sa le dea alocatii salarii, pensi, dar acum e cel mai bun moment sa facem o revolutie - parerea mea
Daca eram in locul omului ala m-as fi aruncat pe Boc, macar sa fie treaba treabă.
Un simplu agent, cu un sniper sa fie pe o cladire si sa dea head shot la 2 conducatori ne trebuie. E foarte simplu, dar nu prea face nimeni. Apropo...mai stiti voi alte solutii de a iesi din criza? Criza =bani. De unde sa iesim din criza altfel? Nu trebuie sa ne taie ceva? pentru acumularea de bani? sau si alte solutii grele... dar zic eu corecte.Toti ne plangem, dar alte solutii care sunt? asta e pararea mea. Daca nu rezolva nimic atunci merita ceea ce am scris eu in prima propozitie!
1 daca sarim cu totii din balcon e in dezavantajul nostru
2 revolutia e ultimul lucru care ne mai lipseste
Nu ii doare pe ei de noi Insa eu nu m'as sinucide oricat de grea si urata ar fi viata aceasta.
In viata nu sunt numai lucruri rele sunt si clipe minunate.eu simt ca imi cade cerul in cap, imi iau geaca si ies in oras cu prietenii, atunci totul se schimba, ma simt bine, ma distrez, rad. Dupa orice clipa urata urmeaza una frumoasa, fericita.
Nu poti spune ca in viata ta nu ai sarit niciodata in sus de fericire!
Dupa ce ploua, apare soarele ( mai inainte sau mai tarziu).
Nu merita sa iti pui capat zilelor numai din cauza unei tari foarte frumoase ( din punct de vedere natural, traditiile noastre) dar care este... din cauza oamenilor ( fara minte si fara inima) care o conduc ( in jos)!
Nu merita!
Revolutie! Sinuciderea nu este cea mai buna cale.Viata este frumoasa, trebuie sa profiti de ea! Deci Mai bine revolutie. Dai fundita?
Urat a fost ce a facut cetateanul acela azi dar degeaba pentru ca ei tot asa vor fi.ar trebui sa fie toti romanii uniti si sa se duca in fata parlamentului dar nu ca data trecuta sa danseze pinguinu.Suntem prea idioti si nu stim sa ne impunem asta e adevarul.Romanul este bun doar la distractie la plata si sa fie umilit ...pana si la invatamant am ajuns ultimii din europa.
Orice mamaliga se face cu un anumit scop, acel de a potoli foamea dar, cel mai important lucru e ca trebuie sa ai si cu ce o face. Ceea ce nu vede nimeni e din ce in ce mai clar ca nu sint solutii pentru ca, daca ar fi fost, astia de la putere ar fi zburat demult de acolo.Sintem nervosi pe situatie dar un gind de revolutie acum nu ar dovedi decit ca avem gindirea oricarui golan si infractor de rind care se blocheaza si recurge inconstient la violenta.Hai sa gindim constructiv si sa cerem oricaror formatiuni politice care se bat cu pumnul in piept un program sigur de iesire din criza. Exista? Doar ne folosim de nenorocire sa tunam si sa fulgeram impotriva celor de sus.
O problema nu se rezolva fugind de ea, in cazul intrebarii tale - sarind de la balcon. cu totii avem problemele noastre intardevar dar nu trebuie sa apelam la aceasta cale deoarece daca toata lumea ar face asa ceva totul s-ar duce de rapa.
Pe cei de la putere nu trebuie sa ii omoram. ar trebui sa le platim cu aceeasi moneda, sa fie pusi in situatiile noastre si poate se vor schimba ( ceea ce nu cred )
Consider ca toti oamenii ar trebui sa fie egali .
anonim_4396 întreabă: