| bananamea a întrebat:

Hei, in clasa a 9a, in prima zi de liceu, doamna diriginta ne-a pus sa verificam daca avem numele scrise corect inainte sa le treaca in catalog, din numele meu lipseste liniuta dintre cele doua prenume, insa mi-a fost mult prea frica sa spun ceva. Acum sunt clasa a 12a si urmeaza sa dau bacul, tot stau si ma gandesc cum sa fac sa rezolv aceasta problema. In foaia matricola pe care o am din generala, numele era scris corect, cu liniuta. Niste sfaturi m-ar ajuta foarte mult deoarece imi este destul de frica sa-i spun dirigintei deoarece se va enerva foarte tare si nu stiu daca ar trebui sa astept pana la inscrierea pentru bac sa vorbesc cu doamnele de la secretariat.

2 răspunsuri:
| Mirel4412 a răspuns:

Ai 17 sau 18 ani, tu te auzi ce zici ca ti-e frica de diriginta? E si ea om, zici ca sunteti animale intre voi. Si daca in buletin ai cu liniuta intre nume, e normal sa-i spui, o sa inteleaga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu diriginta ta despre asta, lasa frica. Noi cand ne-am inscris pentru bac ne-a zis sa verificam numele sa fie scris exact ca in buletin (cu liniuta... fara liniuta)