Canalizeaza-ti energia pe lucruri pozitive, o schimbare e mereu bine venita. Adolescentii sunt foarte temperamentali de obicei, indiferent de gradul de timiditate, dar pune-ti mereu problema in cap ca o sa continui sa fii evitat de colectiv din cauza comportamentului. Arata-le noul tau caracter sau ca incerci sa te schimbi in bine. O sa ia ceva timp pentru o schimbare, dar merita. Intre timp comunica cu familia ta, te pot ajuta sa-ti canalizezi furia.
Un om niciodata nu este perfect, trebuie sa-l iei cu bune si rele, pentru ca nici tu la randul tau nu esti perfectiunea intruchipata, asa ca mai lasa de la tine si incearca sa comunici, sa fi mai sociabil si vei vedea cat de usor iti poti face prieteni. Celor care nu te merita, ignora-i, cine vrea sa te asculte, aceia sunt prietenii tai de nadejde.
Salut.
Asa e in viata, sunt multi care nu au ce face, si ca sa se faca interesanti fac asta si ai avut ghinionul sa fi tu acela.Trebuie sa nu incetezi sa visezi niciodata, asta te tine tare si aduce succesul.Nu ii baga in seama, lasa-i, ca asa sunt unii.Fii tu insati, nu te schimba pentru alti.Fa doar ce iti place tie si ce te face sa te simti bine.Nu uita ca atunci cand unul este destept si mai special, toti prostii se strang impotriva lui.In curand va veni si liceul, iar acolo va fi altfel, o sa iti faci prieteni si va fi diferit de generala.Niciodata sa nu faci ceva ce nu iti place doar pentru ca unora le place asta.Se va schmba curand asta.
O viata frumoasa sa ai.
Peace!
Multumesc mult!
O să te ascult.
Ai dreptate aproape in totalitate... Dar, 70 la sută din vina este a mea. O să-ti apreciez sfaturile. Ideea e că ei sunt genul de "smecherasi" care rezolvă treaba prin bătaie. Ei spun că trebuie să le stiu de frică. Părintii mei lucrează in străinătate. Si asta a cam aprins conflictul, mă gândesc că e invidia lor. Dar nu m-am lăudat niciodată cu ce am.
Fi mai sociabil si incearca sa te bagi in seama cu ei fie ca vrei, fie ca nu. trebuie sa fii mai ambitios, invata fotbal, sau ce iti place tie, eu am tot 13, nici eu nu sunt mare fotbalist, dar ma integrez, asa am fost tratat si eu prin clasa a 5, cand m-am mutat la alta scoala, incearca sa gasesti persoane care sa te inteleaga. Succesc, Sper ca ti-am fost de folos!
efspactsy întreabă: