| 000000643682 a întrebat:

Am o intrebare. Va rog sa o luati in serios deoarece chiar nu ma pricep si pe net nu gasesc nimic despre asta.
Prietenul meu lucrează la o fabrică de aproape un an(Acum in Iunie face un an), fabrica s-a inchis din cauza coronavirusului de aproape o lună, astăzi a primit bani, a primit 400 de lei. Ăia sunt bani de chirie. Pana incepe lucrul, ce ar trebui sa faca? Ca nu are nici de cheltuială, de nimic.
Acum va intreb pe cei care stiti, este normal? Asa primeste fiecare om care are cât de cât putina vechime la fabrica? Plătește chiria, dar ce mănâncă pana cand se va termina cu acest coronavirus si se va deschide fabrica? Cei de la parlament de ce nu se gandesc? Eu inteleg ca primeste atât pentru ca s-a inchis fabrica pentru o perioadă, din cauza acestei epidemii. Dar ce vina are el, sau alti oameni care lucrează cu el si primesc chiar si 200 de lei? Imi cer scuze daca deranjează întrebarea, chiar nu am stiut pe ce site sa o pun. Dacă e vreo problema, o șterg. Va multumesc!

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce mănâncă el, nu e treaba parlamentului.

| johnnny123 a răspuns:

Nu are nici o vina... Dar economia este in mare parte blocata, iar multi patroni nu au resursele necesare sa plateasca in continuare oamenilor salariile intregi, pentru ca nu mai au incasari.

Cat despre statul roman, acesta are cheltuieli mult prea mari cu propriul sau aparat supradimensionat si capusat pentru a mai sustine eficient economia.

Asa se intampla de regula intr-o tara saracita de hotie, coruptie si incompetenta. La un moment dat vine nota de plata, iar oamenii sunt prinsi pe nepregatite.

| 000000643682 explică (pentru johnnny123):

Așa-i. mulțumesc frumos