| Finetti1313 a întrebat:

Hei TPU >: Am o problema si am nevoie de un sfat sau orice sad Sambata trecuta a fost etapa judeteana la "Cultura si priritualitate romaneasca". Am facut o lucrare perfecta pentru merg de 3 ani la nationala la concursul asta si chiar m-am pregatit. Am luat locul 1 si urma sa plec la Bralad yeeyyy. Cel de pe locul 2 a facut contestatie si s-a clasat pe locul 1, deci mi-a luat locul si acum el trebuie sa mearga la Barlad. Pana aici nu ar fi o problema... stiu sa pierd si as recunoaste daca el ar fi mai bun, dar ideea e ca nu este corect. Am vorbit cu o profesoara care a fost de fata la evaluari si mi-a spus ca lucrarea mea a fost de 100000 de ori mai buna si a facut cineva cartile ca sa mearga el la nationala. Sunt asa de dezamagita, am si plans. Nu vreau sa par disperata - mi-as fi asumat tot atata timp cat era corect. Chiar stiu sa pierd. Acum timpul de contestatii a expirat, am vorbit cu profa si mi-a zis ca nu se mai poate face nimic. Intrebarea mea este: pot sa fac o sesizare la inspectorat sau ceva de genul? M-am saturat sa vad cum copii cu "pile" reusesc si cei care chiar merita sunt dezavantajati. As face orice ca sa demonstrez ca sunt mai buna decat el si ca nu poate sa se afirme in modul asta. Ma deranjeaza nesimtirea si indiferenta la care s-a ajuns. Daca si la concursuri se fac astfel de lucruri... Ce pot face in situatia asta? Raspundeti repede, am nevoie de sfaturi bune sad

Răspuns Câştigător
| Peaches a răspuns:

Da, eu cred ca o sesizare ar fi bine sa fie facuta. Daca inghitim mereu nerusinarile altora nu avem cum sa evoluam. Ne adancim in mocirla asta tot mai mult.

| Finetti1313 explică (pentru Peaches):

Multumesc pentru sfat. Nu stiu ce sanse am sa ma mai calific in situatia asta, dar sper sa merite macar sa atrag atentia asupra a ceea ce a ajuns sa faca un copil care nu stie ce inseamna "Cel mai bun sa castige" si face tot felul de lucruri ca sa obtina un loc pe care nu il merita. E dureros sa vezi cum altii abtin mult mai usor un lucru pentru care numai tu stii cat de mult ai muncit, ai invatat si ai pierdut nopti citind. sad

1 răspuns: