Scuza-ma ca iti spun, dar asta este impozit pe prostie. Cum sa crezi asa ceva? Tu esti o persoana publica foarte cunoscuta ca sa te plateasca cineva sa le porti hainele? In plus, de ce sa platesti tu, unde ai mai auzit de asa ceva? E o pacalelala atat de prosteasca incat nimeni nu te poate proteja de ea. Ai dat bani pe o poveste pe care nici un copil de 4 ani nu ar crede-o. Nimeni nu te poate proteja impotriva propriei tale credulitati. Fa o plangere la politie, astfel poate ii protejezi pe altii, la fel de naivi sa mai fie pacaliti. Banii tai nu ai cum sa ii recuperezi, nimeni nu merge in justitie pentru 100 de lei cu o explicatie atat de fragila (judecatorul nu te va crede intr-o mie de ani ca ai fost pacalit cu o poveste atat de prosteasca)
Looool, au zis ca iti dau haine si bani si tu I ai crezut? Pai chiar meriti teapa
Teapa, normal. Oricine iti cere banii, asta vrea: banii! Acuma, ce vrei sa-ti faca Protectia Consumatorilor? Tu ai fost ''clientul'' unui smenar. Iar el, ca smenar, a fost competent, ti-a luat banii. Deci, nu te poti plange ca nu ai fost servit bine. Dar poti sa faci plangere la politie; din pacate insa nu il vor gasi.
Baaaaaa, cât de prost poti fi ma? )) )) nu mai vezi nimic, ceau. Ai numele ăluia? Adresa ceva?
Așa am pățit și eu, doar ca nu în Iași. Mi-au zis ca as fi un fotomotel bun, așa ca am plătit bani și au rămas ca mă suna. Nu mai m-au sunat niciodata și banii au rămas la ei.
Gen am fost la ei la firma ))), erau mai multi fraieri ca mine.Mie nu imi este de o suta de lei. Vreau in schimb sa vad daca se poate face ceva, sa nu pice si alti ca mine
Da, mergi si fa o declaratie la politie.
O sesizare la ANPC, nu va rezolva lucrurile. Stau luni de zile pe birou cererile, iar uneori ani si nu rezolva nimic.
Daca pe contractul respectiv, este trecut CIF- ul firmei si numarul de inmatriculare in Registrul Comertul poti verifica si tu situatia firmei.
Dar, cel mai bine este sa mergi la politie. Fapta respectiva este inselaciune.
xGamerZ212 întreabă: