Stii cum e cand cineva spune adevarul? Esti vazut prost indiferent unde te-ai afla, adevaru nu prea place de cele mai multe ori.El e ste neagreat pentru ca vorbeste ce vrea, spune lucrurilor pe nume, poate unoeri si timpenii, dar vorbeste numai de la el.De aia nu este agreat nici de partidul din care face parte.Eu cred ca el doar s-a folosit de paritid sa poata candida, nu ca nu ar avea bani, ci pentru ca in america daca candidezi ca independent oriciti bani ai avea nu prea ai sanse.Deci el a canditat din partea unui partid,dar nu asculta ce spun aia. Daca ai vazut el nu citeste cei scriu alti,el ce vorbeste e numai de la el,cauza pentru care unoeri face greseli,alteori spune si tipenii,pentru ca na orice om nu le stie pe toate,orice om face si greseli.Fac ei greseli aia care vorbesc dupa speach-uri dapai unu care spune doar de la el. Faptele lui asa politice nu prea sunt pentru ca el nu a avut si nu are functii publice, deci nimeni nu are cei reprosa, nimeni nu are cei face motiv pentru care se leaga numai de timpenii, de nevastasa, de cea vorbit el acu 20 de ani si chestii de astea de radio sant.Sa vii la un job si sa te legi de un candidat ca nevasta a fost model, ca pozat mai stiu eu cum asta ce este? Exact ca babele alea pe sant in RO care stau la poarta si birfeste pe corine trece sau gasesc ele ceva.Acum de ce toata lumea? Sau toata lumea asta publica mai exact? Pt ca el nu aasculta de nimeni,nu asculta de partidul din care face parte,nu accepta sal manevreze aia cum vor,nu accepta sa faca copromisuri,omu are miliarde asa ca partidu nu prea mai are cei face si acum nu mai vor sa il sustina,desi este prea tirziu. Apoi cei care sunt la putere nul agreaza ca le spune ce fac, presa mas media in general cam spun ce vrea puterea, nu prea mai sunt asa liberi in astfel de cazuri sa fie neutra. Posturi de tv ziare etc aici e vorba de bani, si banii vin din relatii, iar relatiile vin de la cei care au puterea.Cam asa stau lucrurile.Si uite asa puterea reprezentata din cei legali cit si din relatiile lor cauta sa-i puna bete astuia, cauta sa arate populatiei ca este un om rau.Adica nu-i jobu asta de el pentru ca cindva cand era mic nu stiu ce a imbraincit o fetita, sau cindva suprat pe o femeie a spus stiu si eu ce lucruri despre femei.Pai jobul asta de prsedinte nu stiu daca require chestii de cand erai la gradinita.In rest nu au cei face,nu au cei spune ca omu e om de afaceri, are miliarde, nu iau gasit nimic ilegal, deci cauta prin alte mijloace sal arate rau in fata celor care vor vota.O mancatorie asta e, oameni fara valoare aia care fac asa ceva.Si pentru ce? Pt unia e doar sa intre in istorie,ca de fapt baba asta de aia si participa si vrea cu orice pret sa ajunga presedinta,ca sa ramina in istorie ca prima femeie presedinte, ca prima femeie care a avut sotul presedinte, ca prima femeie ce sotul ei facea sex in birou desi legea specifica clar ca este ilegal si asa mai departe.Un presedinte nu este dictator, nu el conduce o tara, o conduc altii pe care noi nu-i vedem.Ca are si el un civint de spus da, dar de cele mai multe ori presedintii spun ce orea partidul din care fac parte, pentru ca nu prea au de ales.In cazul babei daca ea ajunge presedinte ea o sa faca cei spune partidu, plus cei care au sponsorizato.Asa stau lucrurle oriunde.Asta Trump are miliarde si e capos si probabil se ia in gura cu mai toti, cauza pentru care iarasi nu este agreat.Si na spus nimeni ca daca vine asta gata asta face drege, pentru ca nu el va conduce de fapt.Un presedinte trebuie sa lucreze cu guvernu, cu senatu etc.Nu este el dictor,nu este monarhie absoluta sa dicteze monarhu.Dar un presdinte poate influenta mersu intr-o tara. Daca este alaturi de senat,de guvern si aia is hoti,atunci hotia merge struna,n-are piedica.Dar daca presedintele este mai cinstit,vrea sa faca ceva pentru oameni atunci apar probleme pentru aia cu relatii, pentru cei care au dat cu banu sa iasa, aia vor sa isi recupereze banii. Daca ai vazut situatia din RO cu basescu cand hotii din parlament votau iminitate, votau ce dracu le mai trecea prin minte, dar presedintele trebuie sa aprobe. Daca era ponta ce se intampla? Se aproba fara probleme.Deci de aia este cineva blamat,urat de restul si asta se vede pentru ca restul sunt multi, ala e singur, restul is multi si cu relatii si informeaza poporu cu povesti, cu ce vor aia sa auda, iar daca nau ce spune inventeaza.Eu sincer nu tin nici cu unu din ei dar cand vezi astfel de chestii nu poti sa le treci cu vederea.Asta pentru cei care mai si gandes nitel, ca majoritatea nu prea, iau doar ce li se arata, ce li se spune. Iara eu daca ar fi sa votez las vota pe Trump pentru ca se vede ceva.Adica? Adica ala conduce o afacere care ii merge bine, face miliarde, deci ca se pricepe sau nu asta face.Baba ce face? Nimic sta pe banii statului, trebuie sa dea inapoi prin relatii deci ilegal banii alora care au sponsorizato, ca aia cum ziceam nu iti da tie moca nimic.Aia vor dori contracte, si alte atentii de genu asta pentru asi recuoera banii si plus ceva ca doar nu te bagi in afaceri sa nu citigi nimic nu? Deci toate astea vor fi ilegale, sa nu credem ca in america la nivelul ala nu se face asa ceva.Cam de asta este vazut asta naspa, pentru ca incurca multa lume.El nu a luat bani de la nimeni, deci nu-i dator nimanui.
Nu a facut nimic, doar ca este vazut ca un extremist pentru ca aduce idei noi, sau chiar idei radicale (excluderea musulmanilor si altele).
Razzvan1612 întreabă: