| fagvasgvb a întrebat:

Hei TPU cum credeti ca ar arata lumea dupa un al 3-lea razboi mondial in care se vor folosi arme nucleare? Eu cred ca un asemenea razboi ar arunca omenirea cu mult in trecut. Credeti ca am pierde tehnologi si informatii importante? Credeti ca umanitatii iar lua mult timp pentru asi reveni si a se pune din nou pe picioare un sistem si o societate bine cladita? cat timp?

3 răspunsuri:
| AddaFww a răspuns:

Nu ar arunca-o cu mult in trecut ci ar nimici-o cu totul. Pe langa pagubele directe, in cazul asta trebuie luate in considerare si pagubele indirecte sau pe termen lung precum radiatiile care provoaca de la arsuri la cancer, decese sau malformatii grave. Radiatiile sunt purtate de vant si ploi si intoxica tot ce prind in cale de la plante, la pomi, animale, oameni.
Iti recomand documentarul Batalia Cernobilului. Vei intelege mai multe. Cert e ca si aparatele electrice au de suferit, deci implicit tehnologia si informatiile.

| Alcyon a răspuns:

Un razboi nuclear, ar arunca omenirea in iarna nucleara, iar asta ar duce la uscarea culturilor agricole si prin urmare la foamete. Conform anumitor studii, o mare parte din populatia globului practic ar muri de foame. Sa speram ca nu se va ajunge vreodata la asa ceva.

| RAY a răspuns:

Acel razboi va vi in curand secolu asta un razboi total, totul va pleca de la o natiune in conflict cu alta mare de acolo se va amplifica puteric si va acoperi toata lumea, desigur ca specia umana va vi aproape eliminata dar cei care vor supravetui vor crea o noua rasa care va domni pamantul, tehnologia da va avea de suferit mult