Normal nu are voie sa te atinga. Parerea mea este sa discuti cu parintii. Oricum nu poti face reclamatie la politie. Eu cred ca esti vinovat ca ai provocat acesta problema. Chestia este ca va trebui sa aduci si martori (prietenii tai) si nu stiu daca le va conveni acelor parinti faptele lor. Mai gandeste-te!
Asta îmi amintește de niște nebunii pe care le făceam acum ceva timp. Ce vremuri. Mă rog o singură dată am fost prins și mustrat un pic...Eram foarte mic și eram cu un prieten și aruncam cu bulgări în mașini și a ieșit unul și m-a prins și mi-a dat două... Ălălalt alerga mai repede(era premiat la concurs din ăsta de alergat) și na. Aia a fost. Și am mai făcut nebunii dar nu am pățit cine știe ce deși era să pățesc. M-am potolit mult în ultimii ani.
Cel mai bine e sa-ti vezi de treaba ta si sa nu-i mai deranjezi pe altii cu glumele tale proaste! Nu ai altceva de facut sau nu ai alta treaba de facut afara sau acasa?
Si tu esti prost, de ce ai facut gluma asta? Iti meriti soarta prietene, putea sa te bata si mai rau.
Asta se intampla cand nu va vedeti de treaba voastra si glumiti. Eu zic sa faci chiar daca e vina ta.
Si daca face poate sa primeasca amenda, cel mai bine sa stea acasa si sa isi bage mintile in cap. Bine i-a facut, daca te mananca in fund.
Gadfiti-va ca am doar 13 ani, nu eu am sunat, era un priet, eu doar am fugit cu el si cu inca 2, fiica lui imi zice mereu sa o pup in ***, iar din cate stiu eu nu ai voie sa agresezi un copil si nici sa incalci proprietate peivata.
Pai vezi daca nu o pupi...
Ai scapat ieftin, daca te prindeam eu te spanzuram de oo! Si tu erai tot pe o propietate privata care nu-ti apartine, asa ca lasa vrajeala!
Eu ti-as sugera sa faci Reclamație pentru ca esti un copil si nu are voie sa pună mana pe tine chiar daca l ai deranjat!
Serios? Atunci sa te deranjeze cineva si pe tine sa vad cum reactionezi? A avut noroc, chiar daca ai 10, 13, 20 de ani. Daca faci mistouri bine iti face, meriti bataia.