Bună!
Începând din 15 septembrie 2015 se vor face ( iar ) dosare, la liceu, pentru elevii care vor împlini 18 ani în perioada septembrie-decembrie ( în prima etapă )!
Vezi alte detalii în răspunsul pe care l-am dat la linkul :
http://www.tpu.ro/......ceu-funda/
Toate cele bune!
Multumesc frumooos :*!
Cu plăcere
O zi frumoasă!
La scoala. Trebuie doar sa te duci la secretariat cu buletinul tau, si ii ceri lu tanti secretara o cerere pentru alocatie. Sincer, nu mai stiu daca iti mai trebuie ceva. De anul trecut pana acum am uitat ))))
Etee, da bravo, cati ani ai? sunt curioasa :3
Citeste ultima propozitie din raspunsul dat de mine. Esti isteata, iti vei da seama.
19?
Bingo
Multi inainte :*! Vezi ce repede m-am prins ca ai 19?
Da, draga mea. Esti perspicace.
Evident!
Si sa nu uitam de nelipsita modestie.
Vezi?! Deja te-ai obisnuit
Ma adaptez ingrijorator de repede. Au fost momente in care apa in care obisnuiesc sa fac scufundari era inghetata, si nu mai puteam inota :/ dar, fiind un brotacel zburator simpatic si inteligent, m-am imbracat bine si m-am dus sa fac scufundari in zapada. Si ce crezi? Nu mi-au intrat hainutele la apa
Observ ca si tu esti extrem de modest , despre hainute nu stiu ce sa zic :/
De obicei chiar sunt modest. Aici, insa, imi place la nebunie sa ma prostesc nițel. Macar aici daca nu in viata zilnica.
Asa e
Alocația se primește pana la finalizarea liceului. Deci chiar daca împlinești anii in Septembrie, poti sa faci actele necesare si atunci
La scoala sau la primarie?