| BATTLEGROUND a întrebat:

Hei TPU.

Sa zicem ca Romania va fi atacata nuclear laughing)
Ce zone vor fi bombardate nuclear?
Orasele populate sau bazele aeriene sau capitala romaniei?

7 răspunsuri:
| lplostonyou a răspuns:

Bate in lemn repede si zi Doamne fereste.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Vor fi bombardate locatiile strategice din punct de vedere militar in primul rand, dar daca e vorba de bomba nucleara chiar nu mai conteaza

| minrest a răspuns:

Nu o sa ii creada nimeni ca daca ataca nuclear Romania, o sa se restranga la Romania. Asa ca puterile occidentale o sa zica mersi ca au sansa primului atac (nefiind atacate ele direct) si vor ataca Rusia. Legal este, articolul 5 din Carta NATO. Rusia stie toate astea, asa ca nu va ataca. Salut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rusii au spus destul de clar ca vor fi atacate baze militare. Daca ne papa in fund si dam voie Americanilor sau Nato sa faca baze miltare in tara noastra la granita cu Ucraina, flota militara va fianihilata.Asa cat de curand, parerea mea in doi trei ani daca nu mai devreme.Nimic din tate astea nu se da lla tv, ci ne indobitoceste cu emisiuni gen la maruta, nora pentru mama, si nu stiu ce alte procarii sa ne tina distrasi de la ce se intampla cu soarta Romaniei.

| Teardrop a răspuns:

Contează? În urma unui atac nuclear ar suferi toată țara, nu numai zona respectivă. Probabil că al lovi în muntenia. Acolo e o zonă destul de cultivată și mai e și capitala.

Plus că nu văd nimic așa de "laughing"

| nikname a răspuns:

Cred ca orasele mari!

| GeoGeo6566 a răspuns:

ZOne militare si capitala MAN!