| BATTLEGROUND a întrebat:

Hei TPU

Sa zicem ca va fi un al 3-lea razboi mondial crying

Cat poate dura acesta maxim? Ma refer la cati ani... ( aproximativ)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mia periculoase sunt atacurile celulelor teroriste ca un razboi in ziua de azi.Razboiul stii ca inceep si ai stiri despre ele, in timp ce atacurile celulelor teroriste nu mai ia sfarsit niciodata. Un al treilea razboi mondial nu conteaza cat va dura, ci pagubele enorme, daca nu de vieti omenesti macar pana de curent.iti dai seama daca ne vom cufunda in bezna ce s-ar intampla.Ne vom duce automat in epoca preistorica. Marile puteri sunt constiente de asta de aceea nu cred ca apasa butoanele. Daca o mare putere apasa butonul si ceilalti riposteaza, practic suntem in era....maimutelor.Pentru ca nu traim fara energie electrica, toate sunt bagate in ăriza, doar cei batrani mai stiu sa traiasca cum se traia odata.Deci un razboi al treilea, nu va fi cu pierderi de vieti enorme ci cu pagube care ne-ar aduce in sapa de lemn.Nici apa de baut nu o sa mai avem.

12 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cine poate sti!? Nici mama Omida n-a stiut.

| Kaℓi a răspuns:

Cred ca ar fi un razboi fulger. Lucrurile s-ar transa rapid, din butoane. Sa speram ca nu o sa se intample!
De fapt, cred ca neoficial suntem demult in razboi. Un fel de razboi...

| bogdan324 a răspuns:

Daca va fi si al 3-lea razboi mondial...fii sigur ca ala va fi sfarsitul,acum Rusia si America au o tehnologie foarte avansata,stiu cum sa creeze bombe atomice[care pot distruge tari intregi,poate chiar mai mult],rachete cu detectoare de caldura,si multe alte lucruri pe care noi nu le stim,se pot extinde prin orice mijloace[tancuri, avioane, submarine] si asta nu ar dura foarte mult timp, iar asta ar cauza o moarte cat mai rapida a oamenilor, atunci o sa fie...stii cum se spune ''fiecare cu mamaliga lui'', doar sa te ascunzi in pesteri ca sa mai o sansa de a trai

| mont a răspuns:

Nu e vreo limita, poate dura si sute de ani. Din fericire insa nu cred ca va fi, cel putin curand un astfel de razboi.

| AdrianaBacescu a răspuns:

Cine stie?

| vioricavio a răspuns:

Probabil ca in cateva ore am afla castigatorul, la armele care exista acum si mai ales daca se folosesc armele atomice.

| mcdeliric1 a răspuns:

O saptamana, cine stie laughing Dar dupa parerea mea daca e sa fie un al 3-lea razboi mondial, eu zic ca nu o sa fie civil.

| AlinMarian95 a răspuns:

Daca o sa urmeze un Al 3-lea nu va mai conta durata acestuia!

| gabitucelmaibun a răspuns:

A durat aproximativ 50ani funda

| suntserios a răspuns (pentru gabitucelmaibun):

Ca sa vezi a fost deja al 3 lea razboi modial si noi nu stim?

| racul88 a răspuns:

Probabil mult mai putin ca primele 2, daca principalele state implicate ar fi US & Rusia cu siguranta s-ar folosi bombele atomice.

Mai ales dupa discursul lui Putin, care a tinut sa precizeze ca detin controlul nuclear atat aerian, terestru si acvatic.

| Suciu_Claudiu_1996 a răspuns:

Daca va fi un al 3-lea razboi mondial va fi ultimul. Daca vreodata va izbucni un conflict armat intre Rusia si S.U.A va incepe urgia, multe tari vor interveni si ce va urma nu vreau sa ma gandesc!
Dar stai calm/calma sunt putine sanse sa inceapa un al 3-lea razboi mondial