| Anothergirl22 a întrebat:

Hei! Un profesor de la facultate are dreptul să nu accepte ca studenții lui să susțină examen de restanță după sesiune? Și să le spună ca daca nu iau examenul o să îl poată da in 2022, adică anul viitor universitar, in timpul sesiunii? Mulțumesc! Fundă

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Prin regulamentul facultatii exista fixate sesiuni de restante in fiecare an, nu se sustin restantele dupa cum i se nazare profesorului sau studentilor. Daca nu este fixata sesiune de restante imediat dupa examene (nu stiu cum este acum, am sustinut examene cu multi ani in urma si nu am avut restante) atunci profesorul are atat dreptul cat si obligatia de a refuza. In schimb nu are dreptul de a refuza sustinerea examenelor in sesiunea de restante fixata.

| Anothergirl22 explică (pentru Ioandelasal):

Este fixată o perioada pentru examenele de restanță, după cea de sesiune, dar ne-a zis că el nu vrea sa ne permită să dăm examen în restanțe și că, daca nu luam, ne vedem in 2022. Am putea sa facem ceva in acest caz?

| Ioandelasal a răspuns (pentru Anothergirl22):

Sigur ca puteti face, adresati-va decanului facultatii.

9 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Restantele se dau in sesiunea de restante, nu dupa sesiune, ci in sesiunea de restante. Sau la anul daca nu le iei in sesiunea de restante. Deci profesorul nu are dreptul sa iti interzica sa il dai in sesiunea de restante dar are dreptul sa iti interzica sa il dai in orice alta data care nu este in sesiunea de restante.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In mod normal sesiunea de restante este in vara, si este obligatorie. unii profesori totusi, prefera sa manipuleze studentul pentru diferite beneficii, in general de natura financiara sau sexuala. aceste comportamente nu trebuie acceptate si trebuie denuntate urgent.

| Anothergirl22 explică (pentru anonim_4396):

Tot bate apropouri despre faptul că o să-l căutăm noi pe el. Probabil vrea bani, că sexual, nu pare să fi văzut femeie sau bărbat la viața lui laughing probabil de aia e atât de frustrat. Tot despre faptul că nu o sa luăm examenul ne vorbește..fiind și noi boboci, primul an, tot online. probabil vrea sa avem examen față în față în 2022, ca sa mergem cu plicul. Păcat, eu n-am de gând să fac asta happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anothergirl22):

Sau pur si simplu vrea sa sa creada el destept si restul prosti, si voi sa il divinizati laughing

Și asta e posibil. Nu ratează nicio ocazia de a-și bate joc de vreunu dintre noi laughing Asta e, învăț cat pot, n-am ce să-i fac laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anothergirl22):

Aveam si eu profesori asa in facultate laughing hai sa ne vedem diseara :*

Hai laughing