| Simooonaa a întrebat:

Hei,vreau sa ma ajutati si pe mine daca se poate, sunt la liceu in clasa a 11-a si visul meu este sa dau la Medicina Legala, ce i-mi puteti spune despre aceasta meserie. funda celui mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie sa faci intai facultatea de medicina generala. Apoi trebuie sa dai rezidentiatul si sa iei o nota foarte foarte mare (in anul in care am dat eu rezidentiatul, 2-4, au fost doua locuri de Medicina Legala pe tara si s-au luat la locul 2 si locul 7 sau 8, deci trebuie sa te incadrezi undeva in primii 5 din tara ca sa ai sanse sa prinzi legala). In rest, meseria e interesanta, bine platita dar si grea. Vezi oameni morti in toate felurile, faci autopsii la cadavre putrezite, strivite, mutilate si vezi sute de victime ale batailor si violurilor. Ce e rau este ca te pot chema oricandm ziua sau noaptea la serviciu si poti ajunge inapoi acasa dupa 3 zile, dar e interesant. Sa nu crezi ca legistul face anchete, acesta face doar partea de expertiza medic-legala, ofera toate datele criminalistului care le pune cap la cap cu ancheta la locul faptei si afla adevarul

| Simooonaa explică (pentru Brigaela):

Multumesc mult...se poate sa imi dai un id de messenger sau ceva sa mai discut cu tine pe subiectul asta?

| Brigaela a răspuns (pentru Simooonaa):

Eu nu am ID de YM si nici nu folosesc alte programe de socializare, dar imi poti scrie aici in privat

2 răspunsuri: