anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii! Trebuie sa dau traseu saptamana care vine( Ilfov ) si nu stiu daca sa dau bani sau nu. Mai multe persoane m-au sfatuit sa dau bani ca sa il iau sigur si am auzit ca in cazul in care tot nu iau, imi dau banii inapoi. Acum nu stiu ce sa fac, imi e aiurea si daca pic, dupa sa trebuiasca sa dau iar sala, iar traseu. vreau sa iau permisu cat mai repede. Ce parere aveti? Multumesc!

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pune mana si invata.Nu mai sta pe Tpu.Ai sa dai bani, poate ai sa-l iei si ai sa intri in prima masina de pe strada(sau a doua).Mai omori si oameni nevinovati.Din cauza unora ca tine se intampla atatea accidente.Esti penibil!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Treaba cu datul banilor e pentru cei care nu stiu sa conduca, caz in care mai bine iei autobuzul.

iar treaba cu nu se ia examenul daca nu dai banii e fix o prostie, dintre toti cunoscutii mei nu stiu pe nimeni care sa fi luat permisul pe spaga

| Aasdfghj a răspuns:

De ce sa iei permisul pe bani si dupa sa fii si tu un bou ca toti ceilalti in trafic? Invata ca sa-l iei!

| NaneSchizophrenia a răspuns:

Incearca, dar s-ar putea sa gasesti un politist al dracu' cand sa incepi discutia sa te pice direct plus ca te mai si complici, merge mai bine daca ai pile.
Bafta!