In legislatia generala privind normele de igiena nu este prevazuta o asemenea contraventie, privind aruncarea unor hartii/ambalaje pe strada, dar poate fi prevazuta in hotarari ale consiliilor locale.
Nu cred ca o sa-ti faca proces verbal de contraventie, asa ca n-o sa fii amendat.
Ti-a scapat hartia din mana, neintentionat.Nu e ca si cum ai fi aruncat-o tu sau ceva.Ce nemernici sunt acesti politisti! Josnici!
Nu au ce sa-ti faca pentru o hartie scapata, stai linistit/a. Asta este politia din Romania.Majoritatea politistilor, ocupa postul degeaba dandu-se mari si tari ca sunt politisti.Nu au voie sa vorbeasca cu oamenii asa mai ales ca ei se presupune ca trebuie sa ajute oamenii.In loc sa vada de drogati si restul infractorilor din oras, se iau de un biet om care scapa o hartie pe jos din greseala, JOSNIC! Astia nu au ce cauta in functia pe care o au. Eu in locul tau i-as da in judecata pentru cum ti-au vorbit, cum te-au abordat si pentru ce.
Sa nu generalizam, uiti ca datoritae politiei esti tu si familia ta pazit si est in siguranta. Altfel ce te-ai face? Ar fi anarhie pe strazi si in societate.
Am zis MAJORITATEA nu i-am bagat pe toti in aceeasi oala. Mai sunt si care isi fac treaba cum trebuie dar nu multi.
Era o hartie de la fornetti. mi.au spus ca m-au văzut ca mancam si ştiau ca sigur ca o sa o arunc. De fapt am scapat-o. Nu o sa fac asa ceva: ) vreau sa stiu doar daca e posibil sa primesc amenda prin poştă sau ceva de genu' tinand cont ca nu am semnat nimic
Nu-ti fa griji. Au cerut datele personale doar ca sa te sperie sa nu mai faci si alta data. Daca aveau un motiv serios te duceau la sectie
fundata32332 întreabă:
fundata32332 întreabă: