| Minaaa a întrebat:

Hello! M-ati putea ajuta cu niste raspunsuri la o intrebare? Dar mai intai sa explic situatia : In comuna unde merg eu la tara exista o companie care detine cablu pentru televiziune si internet. Problema este ca firma respectiva nu doreste sa furnizeze internet decat daca exista 5-7 persoane intr-un sector, adica pe o cutie de internet ...insa in zona mea nu poate fi indeplinita aceasta conditie, decat 2 persoane dorind abonament si pentru internet. Credeti ca as putea rezolva ceva? Adica eu cred ca din moment ce au castigat licitatia pentru furnizarea serviciilor,iar din cauza lor nu mai poate sa vina pe piata si o alta companie ar trebui sa indeplineasca cererile clientilor.. Ma gandeam si la o plangere la protectia consumatorului, insa nu sunt sigura daca se regaseste asa ceva pentru o plangere. Multumesc!

4 răspunsuri:
| hummmer a răspuns:

Nu îi poate obliga nimeni să-ţi pună net/tv.
Probabil costul cablului+cutii racord+alte minuni e prea mare pentru a abona doar 2 clienţi.
Treci pe net prin modem:vodaf, oranj, diji, etc

| Minaaa explică (pentru hummmer):

Ba din punctul meu de vedere as putea...mi se pare absurd ceea ce fac ei. Plus ca exista cineva care este singur pe o cutie... Probabil sunt siguri ca nu o sa faca nimeni nicio plangere. Nu merge netul mobil.

| hummmer a răspuns (pentru Minaaa):

Atunci,fă ce crezi tu de cuviinţă.

| maturgrizonat a răspuns:

Faceti plangere... oriunde puteti..nu aveti ce pierde.
Este un abuz si o discriminare din partea lor!