| Sawarekh a întrebat:

Hello,

Nu fac nici o discriminare, doar vreau sa spun asa: pentru cele/cei care considerati, ca daca lumea o sa fie condusa de femei, va fi o lume mai buna...

Tin sa mentionez ca avem multe femei puse in functii cheie in UE:

Roberta Metsola - Este Președinta Parlamentului European
Ursula Von der Leyen - Este Președinta Comisiei Europene
Christine Lagarde - Este Președinta Băncii Centrale Europene
Kadri Simso - Comisar European pentru Energie

Nu se vede nici o schimbare in bine, este exact la fel!

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Trebuie oameni competenți, irelevant că sunt femei sau nu. Când era o femeie competenta la DNA lucurile zbarnaiua, acu că sunt barbari blegi nu merge nica.

| johnnny123 a răspuns:

1. Nu spune nimeni că lumea ar fi mai bună dacă ar fi condusă de femei. Oamenii care susțin egalitatea între sexe susțin tocmai asta: egalitatea. Nu că un sex este mai bun sau mai competent decât altul.

2. Dacă este "exact la fel", atunci rezultă că femeile din acele funcții sunt exact la fel de competente ca bărbații. Deci fără să vrei ai adus un argument pro-egalitate între sexe.

| Sawarekh explică (pentru johnnny123):

Pai da, eu sustin egalitatea de gen, dar nu sustin feminismul extremist, curentul care prinde contur in UE.
Pare ca se doreste ca sa fim condusi de femei, sunt impotriva, sa fim condusi doar de femei.
Dar am auzit multe femei frustrate, care spun ca femeile sunt mai bune si mai empatice, si ca lumea va fi mai buna, ele nu stiu ca si femeile sunt la fel de rele, antipatice, etc. Cu alte cuvinte, nu e diferenta mare cam deloc intre barbati si femei.

| johnnny123 a răspuns (pentru Sawarekh):

"sunt impotriva sa fim condusi doar de femei."

Realist vorbind, chiar crezi că există vreo șansă să se întâmple asta vreodată? Ca toți bărbații puternici și influenți de pe planetă să facă simultan un pas în spate și să lase femeile să conducă lumea?

Tu chiar nu realizezi că această spaimă de "a fi conduși doar de femei" este absolut artificială, și este fabricată tocmai de către cei care nu cred în egalitatea între sexe?

A spune că "nu ești de acord să fii condus numai de femei" (un scenariu imposibil) este ca și cum ai spune că "nu ești de acord ca Australia să fie mutată în Oceanul Atlantic.

| ioana748 a răspuns:

Este doar un mit. Depinde de la om la om indiferent de gen. Nu putem generaliza.

| 1onur a răspuns:

Lumea nu este condusa nici de bărbați nici de femei. Lumea este condusa de lăcomie răutate dușmănie prostie gravă rău de tot iar asta se vede și cu un singur ochii cât de cât bun. Toți care sănt la conducere nu sănt oamenii și "oamenii " avari obsedați cu orice preț de superioritatea de putere bogăție sa aibă câți mai mulți banii atenție validare aprecieri și ei calc pe cadavrele oamenilor nevinovați cu Adevărat nevinovați.