| LiveYourLife a întrebat:

Hey!
am si eu mai multe intrebarihee hee

este adevarat ca acum cand dai pentru permisul de conducere acele intrebari la sala au doar un raspuns corect adica mai de mult erau intrebari care aveau mai multe raspunsuri corecte acum am inteles ca toate intrebarile au un singur raspuns corect, este adevarat?

si o alta intrebare ar fi daca nu iei permisul de conducere din prima sa zicem a2a oara trebuie sa platesti din nou ca sa il dai?

4 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

1) Sunt intrebari si cu doua sau trei raspansuri corecte dar mai rare.
2) Daca nu iei din prima permisul de conducere dai sala din nou si platesti o taxa la primarie de 5 lei (ron) si taxa de examinare de 7 lei o platesti la sala de examinare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai vrea tu.Toata treaba este cit de atent esti si raport cu cunostintele despre legislatia rutiera. Unele pot sa nu aiba nici un raspuns corect pe cind la altele pot fi corecte toate trei. Totul nu se rezuma si nu reflecta decit cunostintele tale in domeniu si, oricit ai incerca, sa stii ca nu exista noroc la asa ceva.Bafta.

| andragrigoras2000 a răspuns:

1.din cate stiu eu, daphappy
2.asta nu prea stiu, dar banuiesc ca trebuie sa completezi ceva s ate tina cum ar fi inregistrathappydar s-ar putea sa si plataesti.nm nu-i imposibil!laughing

| Popik a răspuns:

Majoritatea intrebarilor au un singur raspuns, dar mai sunt si cu raspunsuri multiple
in prime zile ale lunii dai examenu pentru permis si de la jum lunii cine nu o luat prima data