| Razvan1lol a întrebat:

Hey, cum imi recomandati?
Sa citesc prima data Legislatia rutiera, si dupa sa ma inscriu la scoala de soferi, sau sa o citesc in timp ce merg la scoala de soferi?
Si am vazut pe internet ca sunt multe carti, pe care ar trebui sa o iau? ( Nu am pe cine intreba.)
Multumesc

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ideal ar fi sa participi la cursurile de legislatie la scoala si in paralele sa inveti din codul rutier

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Învață ce e de bază înainte să începi școala. Eu la primele ședinte știam doar indicatoarele și prioritatea. Apoi, ai timp destul să faci chestionare, eu n-am folosit nicio carte, doar aplicația.

| PumpkinDoll a răspuns:

Fa chestionare si invata calumea ce-i mai important, alea de baza.Nu te obosi cu cartea

| Mariu0699 a răspuns:

Deci. E bine sa iti cumperi o carte de legislatie cum am avut si eu, parca costa vreo 20 de lei sau mai putin. Iti recomand sa mergi la orele de legislatie, si intre timp mai citesti si din carte. La orele de legislatie poti intreba pe profesor daca nu intelegi ceva insa pe carte trebuie sa stai sa cauti ca sa gasesti un raspuns.
Deci inscrie-te la scoala, cere o carte de legislatie si apoi mergi si la orele de legislatie. Bafta❤️

| Savina23 a răspuns:

Eu invat de pe scoala rutiera.Ai acolo curs legislație.Iti faci cont si inveti video, cu multe explicatii.Am citit doua carti dar nu am inteles asa bine ca acolo. Apoi faci chestionare, tot acolo.Preferabil e sa faci si ore dar si sa inveti, e bine totusi sa ai habar de semne.Cu cat vei conduce, vei intelege mai bine tot.Succes!

| Liviu a răspuns (pentru Savina23):

Acolo am invatat si eu, si de acolo am si luat sala a 2 oara, ca prima data mi-a picat numai contraventii si infractiuni, a 2 oara doar semne si una sau 2 contraventii si fu ok

| cascadoryes a răspuns:

Invata de pe scoalarutiera.ro. Au aceleasi intrebari ca la examen.Sunt 4 pasi de invatare.Trebuie parcursi pe rand, de la 1 la 4 fara sa sari.