Nu noi ardelenii nu vrem! ( marea majoritate ) de argumentat nu voi argumenta pentru ca e mult de tastat asa ca te rog sa ma "pardonezi "...
Ardelenilor le e greu sa tasteze tastatura?
Nu ne e greu dar...nah! nu ai mereu chef de dat explicatii! nu!?
Hmm. pentru inceput sunt din RM. cu siguranta multi romani nu doresc unirea, cam de aceeasi parere sunt si eu, adica cu siguranta nu doresc sa fim sub influienta Rusiei.( cred ca ati auzit ca suntem intre doua tari: Romania si Rusia). Eu sunt doar pentru ca noi fim o tara independenta, sa nu apartinem celorlalte, impunindu-ne traditii, limba, etc.( adica noi cei din RM). Totusi imi place tara voastra, e frumoasa, dar cred ca re-unirea nu ar trebui facuta, eu sincera sa fiu ma numesc moldoveanca, si nu as dori sa fiu numita altfel, pentru ca imi iubesc tara, si as dori ca pentru viitor sa nu fie implicate alte tari in dezvoltarea acestea pe plan economic, cultural, politic..etc.
ok.pupici!
Ei bine... Pentru inceput voi sunteti romani cu traditii si obiceiuri romanesti. Tara voastra are numai 20 de ani, ati fost de 200 de ani sub dominatia rusiei si 6 deceni sub acea ruso-bolsevica. De aici rezulta ca sunteti romani care au fost mult timp sub dominatia rusa, apoi voi v-ati declarat independenta cu 20 ani in urma. Ce limba vorbiti - romana - inseamna ca sunteti la fel ca noi romani care ne tragem din Daci.
M întreabă: