| Huntress a întrebat:

am 14 ani fara cateva zile. Saptamana aceasta trebuie sa imi fac buletinul si aveam in plan sa ma vopsesc roscata. Accepta oamenii de la pozat ca parul meu sa fie roscat, nu blond, cum e el natural? Banuiesc ca nu ii intereseaza pe ei parul, ci trasaturile fetei, dar totusi, decat sa nu-mi poata face poza, mai bine sa stiu, am voie sa ma vopsesc? Va rog spuneti-mi cat mai repede ca maine cred ca ma duc sa fac poza laughing
Ah, si daca aveti sfaturi pentru mine, sa ies mai bine in poza, multumesc happy

Răspuns Câştigător
| Cristinaaa57 a răspuns:

N-are nimiclaughing), ar trebui sa ai un tricou alb ca sa iesi ok

9 răspunsuri:
| Huntress explică (pentru Cristinaaa57):

Sigur n-are? Maica-mea spune ca nu o sa le convina tipilor si ca mai bine ma vopsesc dupa, cat despre tricou, eu port negru cam intotdeauna, asta e laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, te poți vopsi.
ce sfaturi? nimeni nu iese ok în poza de buletin laughing

| Cristinaaa57 a răspuns (pentru Huntress):

Poate zice asta doar pentru ca nu ii convine ei sa te vopsestilaughing

Cea mai nasoala poza o fa fie cea de bulletin, o sa te rogi in fiecare seara sa faci mai repede 18 ani ca sa-ti faci iar, jurlaughing))))))

| Huntress explică (pentru anonim_4396):

Asa-i, sper sa ma lase sa am totusi o expresie decenta laughing

Ah, nu, ca mi-am facut un test de culoare pe o suvita si ii place laughing Zice asta ca, vezi Doamne, poate peste cativa ani nu voi mai avea aceleasi gusturi (eu prefer stilul Goth si aici e o problema, ea crede ca e doar o chestie trecatoare) si amintirea parului morcoviu o sa ma bantuie pana si in poza de bletin laughing)

Au, sper sa nu fie chiar asa, incurajeaza-ma si tu rolling on the floor

| Huntress explică:

Am facut poza, acum astept rezultatul laughing

laughing