| alexcuamare123 a întrebat:

Hey TPU, am o intrebare legata de ceva important, daca un prieten trimite o poza pe un grup iar apoi eu o editez putin (scriu niste chestii [nevulgare] in dreptul unor persoane) iar apoi trimit pe acelasi grup se considera ca am facut o activitate infractionala?
Deoarece am fost amenintat ca daca nu sterg poza de pe grup una dintre persoanele la care am scris ceva in dreptul său ma va da in judecata și m-a acuzat ca am trimis poza fara acordul ei, nu inteleg ce am facut pentru ca practic eu doar am luat-o si am editat-o putin. DAU FUNDA

Răspuns Câştigător
| MaraMadalina1888 a răspuns:

Persoana aia a spus doar sa te sperie.Cat timp poza rămâne doar pe grupul ala si nu o trimiți nimănui nu e nimic grav. Iti spun sigur ca politia nu se ocupa de 1 copil care vrea sa te dea in judecata pentru ca ai trimis o poza editată. Sterge poza si spune i ca politia nu are timp de mofturile lui.

| alexcuamare123 explică (pentru MaraMadalina1888):

Iti multumesc, asa voi face, tin sa mentionez ca acea persoana este o fata de cam 16/18 ani, bucurate de funda happy

| MaraMadalina1888 a răspuns (pentru alexcuamare123):

Poate sa aiba si 20 de ani tot ce o sa se întâmple o sa fie o amendă pentru ea deoarece a irosit timpul politie si poate niște râsete pe spatele ei

6 răspunsuri:
| DaniTDCI a răspuns:

Fapta nu constituie infractiune.

| Mirel4412 a răspuns:

Daca ai trimis pe acelasi grup nu are nimic.

| Eduardmihnai a răspuns:

Depinde, Daca persoana care te-a amenintat apare in poza si ai postat-o public fara acordul ei atunci te poate da in judecata.

| alexcuamare123 explică (pentru Eduardmihnai):

Nu am postat-o public, am trimis-o pe acelasi grup de pe care am luat-o