| Francii99 a întrebat:

am si eu o?happy
Acum 2 ani mama mea a murit si eu a trebuit sa aleg cu cine vreau sa raman(in cazul meu cu bunicii sau cu tatal) iar eu am spus ca vreau cu bunicii.Intrebarea mea este: daca m-am razgandit pot sa merg la tata fara sa redeschida proces sau ceva de genul sau neaparat cu proces?
P.S: Am argumente plauzibile daca ar fi nevoie de un proces big grin

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu spui cum ti-a fost stabilit domiciliul la bunici. Daca s-a facut prin hotarare judecatoreasca atunci va trebui ca tatal tau sa solicite stabilirea domiciliului la el tot prin hotarare judecatoreasca si este nevoie de proces si de probe care sa demonstreze ca are conditii mai bune si ca poate avea grija de tine mai bine decat bunicii. Succes si numai bine!

| Francii99 explică (pentru Ioandelasal):

Da,prin hotarare judecatoreasca

| Ioandelasal a răspuns (pentru Francii99):

Asa cum am spus este nevoie de o cerere la judecatoria domiciliului tau, facuta de tatal tau si instanta de tutela va hotari in functie de probe. Sigur ca daca si tu o sa ceri si conditiile sunt aproximativ egale, atunci instanta o sa hotarasca stabilirea domiciliului la tata.

| Francii99 explică (pentru Ioandelasal):

Intr-un fel sun mai bune nu app egale happy

20 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Răspunsul dat de ioandelasal este cel corect.
Din punctul meu de vedere ai comis o cruntă greșeală alegând pe altcineva în afară de părintele tău.
Succes în instanță.

| Darkmagic a răspuns:

Cred ca daca ai depasit varsta de 11 ani, poti decide singura cu cine doresti sa locuiesti, doar ca din pacate, e nevoie de tribunal pentru asta.
Cauta forumuri unde exista sfaturi pentru problema ta, imi pare rau ca nu-ti pot raspunde SIGUR la intrebare... sad
Normal, (aproape ideal) ar fi sa locuiesti cu taticul tau.

| Francii99 explică (pentru Darkmagic):

In sf un user care intelege(Pe de-o parte) prb mea, mersi de sfat :*:*happy

| Darkmagic a răspuns (pentru Francii99):

Succes. Fericire-ti doresc. happy

| Patrisia14 a răspuns:

crying ohh..scuze.sad...Poti sa te duci cu tatal dar, trebuie sa dai explicatii de ce numai vrei cu bunicii.big grin nu...nu treebuie facut niciun proces happy

| Francii99 explică (pentru Patrisia14):

Ok,thanks :*:*

| Patrisia14 a răspuns (pentru Francii99):

Funda?

Mai ast cateva rasphappy
Daca nu mai rasp nimeni, iti dau big grinhappytongue

| zlatyZ a răspuns:

Te poti duce la tata daca si bunicii tai sunt de acord. Tatal tau va trebui sa semneze nsite acte de luare in spatiu sau asa ceva.

| Francii99 explică (pentru zlatyZ):

Pai nu-s de acord thinking

| Patrisia14 a răspuns (pentru Francii99):

Spune-le ca e viata ta si ca faci ce vrei.=]] e foarte adevarat... big grin ii spui tatalui ca vrei sa stai cu el.

| zlatyZ a răspuns (pentru Francii99):

Atunci nu stiu. Vorbeste cu un judecator laughing. Singura cale ca talal tau sa deschida proces si tu sa fi audiata.

Nu am 18 ani sad

| 安価 a răspuns:

Nu neaparat, poti spune pur si simplu bunicilor ca nu mai vrei sa stai cu ei ci cu tatal tau.lol

| Francii99 explică (pentru 安価):

Nici nu vor sa auda... Oare de ce am explicat ca am argumente plauzibile LOL waiting

| 安価 a răspuns (pentru Francii99):

Pai cu tatal tau ai vorbit? spune-i lui ca vrei sa stai cu el. adica e totusi tatal tau are si el autoritate asupra ta. poate te va intelege happy

| Francii99 explică (pentru 安価):

Da,am vorbit, si i-am spus, el a zis ca o sa vb cu avocatul si nu-i nici o prb daca merg la el happy