Nu spui cum ti-a fost stabilit domiciliul la bunici. Daca s-a facut prin hotarare judecatoreasca atunci va trebui ca tatal tau sa solicite stabilirea domiciliului la el tot prin hotarare judecatoreasca si este nevoie de proces si de probe care sa demonstreze ca are conditii mai bune si ca poate avea grija de tine mai bine decat bunicii. Succes si numai bine!
Da,prin hotarare judecatoreasca
Asa cum am spus este nevoie de o cerere la judecatoria domiciliului tau, facuta de tatal tau si instanta de tutela va hotari in functie de probe. Sigur ca daca si tu o sa ceri si conditiile sunt aproximativ egale, atunci instanta o sa hotarasca stabilirea domiciliului la tata.
Intr-un fel sun mai bune nu app egale
Răspunsul dat de ioandelasal este cel corect.
Din punctul meu de vedere ai comis o cruntă greșeală alegând pe altcineva în afară de părintele tău.
Succes în instanță.
Cred ca daca ai depasit varsta de 11 ani, poti decide singura cu cine doresti sa locuiesti, doar ca din pacate, e nevoie de tribunal pentru asta.
Cauta forumuri unde exista sfaturi pentru problema ta, imi pare rau ca nu-ti pot raspunde SIGUR la intrebare...
Normal, (aproape ideal) ar fi sa locuiesti cu taticul tau.
ohh..scuze....Poti sa te duci cu tatal dar, trebuie sa dai explicatii de ce numai vrei cu bunicii. nu...nu treebuie facut niciun proces
Ok,thanks :*:*
Funda?
Mai ast cateva rasp
Daca nu mai rasp nimeni, iti dau
Te poti duce la tata daca si bunicii tai sunt de acord. Tatal tau va trebui sa semneze nsite acte de luare in spatiu sau asa ceva.
Spune-le ca e viata ta si ca faci ce vrei.=]] e foarte adevarat... ii spui tatalui ca vrei sa stai cu el.
Nu am 18 ani
Nu neaparat, poti spune pur si simplu bunicilor ca nu mai vrei sa stai cu ei ci cu tatal tau.lol