anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum imi fac testament? Si cam cat costa legalizarea acestuia? La notar sau la avocat? Dati-mi mai multe date va rog. Dau funda si vot happy Multumesc anticipat!

(P.S.: Scuzati categoria, nu stiam unde exact sa pun intrebarea)

7 răspunsuri:
| Panic4Free a răspuns:

Vrei să mori_

| michaelaaa a răspuns:

Ce intrebare e asta?

| darrio2007 a răspuns:

Cati ani ai? Ca sa faci testament trebuie sa ai ce lasa urmasilor.Ai? Sau ti-a trecut asa prin minte si ne-ai spus si noua?

| drogh a răspuns:

Ca sa faci un testament trebuie sa lasi ceva in urma ta. Si crezi ca ai? Vorbeste cu un avocat pentru asta.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Din felul cum scrii mi se pare ca inca n-ai 18 ani, asa ca nu poti face nici un testament.
Oricum, testamentul se poate face in mai multe feluri, cel mai bine este sa-l faci la un notar public, act autentic si costa cca 75 - 100 lei, depinde de notar.

| zuzualina a răspuns:

Să nu uiti sa-mi dai casa, masina, plasma aia cu 200" diagonala, laptopul, tableta, Iphone-ul, penthouse-ul din Bucuresti, casa de langa plaja din Ibitza, cabana de vacanta din Austria, casa de la tara cu toate caprele, vacile, gainile, porcii, gâstele, dulăul din curte şi cel din casă şi pisica, hamsterul, tarantula, şobolanii din casă, gandacii... rolling on the floor

Era să uit, nu mai am surori, frati, unchi, matusi, veri, nepoti, copii, soţ...winking deci e al meu totul.

Să nu uiţi ceva! laughing

| Rachetul a răspuns:

Vorbeste cu notarul el stie cel mai bine oricum el le face