Faptul ca v-ati urcat cu picioarele pe banca constituie ca si contraventie" distrugerea mobilierului urbanistic" dar tinand cont ca sunteti minori nu o sa patiti ABSOLUT NIMIC! el va luat datele doar ca sa justifice sefului lui ca a avut si el un pic de activitate pe tura lui. doar atat. in cel mai rau caz daca aveati sub 14 ani se facea o notificare prin care se instintau parintii. asadar stai linistita ca nu o sa patesti nimic...garantat
Stay calma...nu are cum saty trimita numai tie
oricum erati 4 deci...
sh pana la urma nu chiar asa grav
Bine că alţii după ce violează babe stau bine mersi, şi poliţaii dau amenzi la copii "teribilişti".
Păi dacă ţi-a luat adresa, e posibil. Aş zice că da.
Pai, probabil a vrut sa va sperie...
Daca nu se pare ca avea ceva fluturasi la creier daca doar tie ti'a cerut'o desii toti erati pe banca...
Imi fine 2 mil? E cam mult raman la parerea ca doar va sperie...
Cu mult drag Sunshine
Pai.cred ca numai el o sa plateasca amenda pentru ca e mai mare. Si daca faci ceva rau, politia romana o sa ceara adresa si alte informatii la toti cei implicati chiar daca nu sunt asa de vinovati .
Si eu am facut chestia asta, dar mie nu mia sp nimeni nimic.Si parcul este in fata sediului de politie... deci nu stiu daca ii adevarat ceea ce spui dar iti raspund:
din moment ce va luat la toti datele ii logic ca le trm si la ceilalti, nu doar tie...dar nu prea cred.
Stai linistita, parerea mea este ca nu o sa primiti nici o amenda, in cel mai rau caz o sa primiti un avertisment si asta numai cei care aveti peste 14 ani. Numai bine!
P.S.Alta data sa nu mai faceti, nu-i frumos sa murdariti banci.