Eu unul speram sa le dea mai multi ani.dar e bine si asa...ma bucur ca justitia nu s-a lasat intimidata de nimic si o sa se sature aia de ''sex surpriza'' acolo in inchisoare, asta ca sa-i reproduc chiar pe ei.Astia 7 sunt niste hiene,animale, bune de pus la zoo dar oricum nimeni nu s-ar uita la ei, eu zic ca meritau (si toti cei care violeaza) si castrarea chimica... Si ce e mai frustrant si incredibil e ca sustinatorii violatorilor si chiar violatorii au dat in acea fata, au condamnat-o si au acuzat-o ca ea e de moravuri usoare, ceea ce nu cred ca e adevarat deloc In Romania lui 2015 e revoltator ca tot o victima, a unui viol, e condamnata si nu cei acuzati, violatorii, Mentalitate de 1900 toamna. Oricum totul e bine cand se termina cu bine
Fiecare lucru facut prost ajuta la perpetuarea viilourilor in viitor, degeaba fac puscarie aia, daca nimic nu se schimba in urma lor si nu pentru ca o sa iasa si o sa faca din nou ci pentru ca alti o sa le urmeze. Chestia de la subpunctul tau 1 este vorba ca o femeie primeste aproape jumate pedeapsa ca un barbat si mult mai bune si de asemenea acela a fost omor din culpa (Când decesul unei persoane este rezultatul unei acțiuni neintenționate, de obicei din neglijență, fapta se numește ucidere din culpă. În ceea ce privește pericolul social, cel al unei fapte săvârșite din culpă fiind mai redus decât acela al unei fapte similare săvârșite cu intenție, și pedeapsa este mai redusă) https://ro.wikipedia.org/wiki/Omor la care acea femeie a primit 2 ani si 2 luni pentru 5 vieti luate in schimb daca ai fi fost tu sau tatal tau sau oricare alt barbat ar fi fost undeva pe la 20 de ani sau 15. Nu vreau sa compar aceste doua cazuri, dar vreau sa subliniez "prostia" societati prin care se decide ce caz este mai grav in functie de cine l-a comis. Alt exemplu ar fi violurile din puscari (de obicei femeie cu femeie si barbat cu barbat, da in puscarie multe femei devin "lesbiene de ocazie" si barbati doar dau la gaura) si majoritatea vor spune "pai da o merita" dar cine poate spune cu adevarat cine merita un viol? (nu fac referire deloc la cazul lor, este doar o coincidenta ca am luat acest exemplu, dar aicea se observa mai bine) Pentru ca daca un detinut care a vandut un cui (tigara) este violat brutal lumea rade si spune "pai da o merita" desi acel viol nu are nici o legatura cu ceea ce a facut el inainte, la fel cum nu are nici o legatura cum te imbraci cu "pai da o merita"; foarte gresit, nu? In ambele cazuri, dar societatea este foarte proasta si gandeste foarte simplu "ochi pentru ochi, dinte pentru dinte" si "ceea ce imi place mie merita mai mult, pentru ca imi place". Cu acestea de mai sus (tot) vreau sa zic ca violul este si va fi prezent pana aceste lucruri se vor schimba. Si ar fi un bonus sa se aduca si in Ro acel "red district amsterdam" (cauta pe google image) unde sa se vanda sex pentru oricine, fie lgbt fie hetero + din nou educarea populatiei. Pentru ca un viol nu este ceea ce ai facut acei tineri (nu tot ) acea este doar rezultatul cresteri si daca nu si ei au probleme psihice, atuncea nu pot fi pusi sub acuzare, nu? Pedepsele lor sunt oarecum ciudate caci ei in puscarie vor suferi mai mult ca un detinut oarecare si chiar si un an de puscarie poate distruge viata unui om, gandeste-te dupa ce iese cum ii, nu numai numarul de ani petrecuti acolo, cine il angajeaza, cine il va ajuta pe acel om? dar de asemenea fapta care au comiso nu este un viol oarecare ci un adevarat gangbang-viol ceea ce cred ca ar fi fost ok dar ar fi fost pedeapsa mai mare, dar in normele legi. Acuma na... Sper sa citesti tot si sa imi dai un "raspune" cu opinia ta despre gandirea mea.
Sincer,nu ma asteptam la un astfel de raspuns...imi place cum gandesti, ai perfecta dreptate, imi pare rau ca am dat deja fundita. Bine zis :
"Fiecare lucru facut prost ajuta la perpetuarea viilourilor in viitor,
degeaba fac puscarie aia, daca nimic nu se schimba in urma lor si nu pentru ca o sa iasa si o sa faca din nou ci pentru ca alti o sa le urmeze. "
Sincere felicitari pentru felul acesta de a gandi!
Vorba cuiva: alte țări primesc imagini cu planeta Pluto și noi încă dezbatem problema violului.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Utilizatoare123 întreabă: