Doar de la 18 ani poti; nici macar cu 1 zi ininte nu poti.Mi-a spus si mie tatal meu
Poti sa dai pentru scoala de soferi la 16, 17 ani. Nu mai stiu sigur, dar cand eram in Romania asa era. La 16 ani putea-i sa dai. Dar binentales o sa-ti dea permisul la 18 ani.
Si eu dau de permis acum in vara cand ma intor in Romania, dau de C si E fiindca B il am deja.
Cu 3 luni inainte sa faci 18 ani parca.
nu stiu sigur
eu am 18 jumate si inca nu am facut
Scoala de sofeii? nu stiu sigur adica cred ca dl17 cred, framiu o facut scoala de soferi inainte de ziua lui si pana de ziua lui lo luat deci cred ca dl 17:X:*...pa.sper ca ti-am fost de ajutor!
Conform legislatiei rutiere poti incepe scoala de conducatori auto cu 3 luni inainte de implinirea varstei de 18 ani si examenul o sa-l dai dupa implinire. Pentru subcategoriile A1 si B1 poti da examen de la 16 ani. Numai bine!
Scoala de soferi o poti incepe cu 3 luni inainte de a implini 18 ani, abia dupa ce ai facut majoratul poti da sala si orasul. Have fun.
Pai prin lege se spune ca poti da si acum la scoala de soferi dar iti vei primi permisul la 18 ani.de cum ai implinit 18 la o luna sau doua te duci depui dosarele platesti scoala si apoi te programeaza sa dai examen.si cam atat.pup