anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Https://www.ziaruldinmuscel.ro/......n-romania/

Camere în sala de clasă? Vi se pare ok așa ceva? Observ că la "cererea" părinților. Nu spun că în anumite situații, ar fi ok, dar dacă acea cameră de la clasă are scopul de a "da" afară profesorul și a-i găsi nod în papură, atunci mi se pare creepy.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Scoala e spatiu public, esti impreuna cu o groaza de oameni in sala de clasa iar camerele ale vor functiona si pentru elevi si pentru profesori. Nu ar fi nimic rau...

De vazut jurnalismul de 2 lei din Romania din articol

"Anunțul momentului. Se închid toate școlile din România.

În acest an, școlile S-AR PUTEA închide cu o lună mai devreme"

| Freya1 a răspuns:

Ai dreptate, nu prea e nevoie de camera în clasa pentru ca deja din câte am văzut copii nici de clasa a 5 se filmează singuri când batjocoresc o profesoara ce sincer pare ca suferă și de un handicap sever.

Știu ca e nașpa sa te simti supravegheat constant sau sa ști ca pe lângă colegi tai poate te vad și alți profesori din cancelarie, sau directorul se uita la tine, sau ca ai senzația ca ți se invadează intimitatea cu toate ca tu deja mai ai pe lângă tine încă vreo 30 de persoane în clasa respectiva.Dar cred ca și profesori își vor face treaba o data cu montarea camerelor,nu vor mai face discriminări, nu vor mai fi violenți fizic și verbal, rasiști sau cu un comportament ne la locul lui.Iar copii o data ce camerele ii vad nu vor mai sta pe telefoane în timpul orelor, nu vor mai copia, nu se vor mai bate sau strica lucuri cu gandul ca nu ii va pârâ nimeni și multe altele.

Eu când am întrat în clasa a 5-a spre exemplu am prins o diriginta ce avea propria clasa, iar ala fiind și laborator.Era utilat super ok și condițiile erau de 10 stele dar cineva dintr-o alta clasa când a avut ora de laborator și la băgat acolo a distrus niște lucuri și uite asa ne-am trezit noi o clasa de copii ok, la locul nostru mutati vai mama noastră în niște bănci de 20 de generații, cu o tabla pe care abia scriai, cu parchet ciuruit și usa de placaj.Si asta doar pentru ca nu sa stiut cine a făcut stricăciunile și sa tras concluzia ca fiind clasa noastră doar noi am putut fi.

| Hammurabi a răspuns:

Cum ar putea acea cameră de la clasă să aibă scopul de a "da afară" profesorul?
Plecăm din start cu ideea că profesorul nu face ceea ce trebuie și face și chestii care n-ar trebui făcute? laughing
Atunci e chiar ok. Să-l dea afară.

| Dismally a răspuns:

Foarte bine, exista si profesori si elevi cu un comportament de animale, asa poate se vor potoli si ei.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Dacă se va ajunge la camere. Sistemul educațional se va schimba substanțial.

| anonim_4396 explică (pentru DeMicUnCălător):

Credeți că în bine sau în rău? happy

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru anonim_4396):

În bine pentru toată lumea, dar în special pentru copii. Pentru profesori va fi mai neplăcut la început, dar in scurt timp se vor adapta și vor preda mult mai bine