anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Https://youtu.be/D94yt3ditog

Ce întelegi de la continuarea minutului 3:28 din spusele lui Biden privind Ukraina?

Dacă nu intervine pentru oamenii lui, cum va interveni pentru români, probabil va zice la fel. Nu riscă un razboi mondial pentru România și a făcut ce a putut.

Moderator : "what are your plans toward american citizens, who are in Ukraine and might be there during an invasion. What scenario would you put american troops to rescue and get americans out?"

Traducere
Care sunt planurile fată de cetațeni americani, care sunt in Ukraina și ar putea fi acolo în timpul unei invazii. În Ce scenariu ați pune trupele americane, să salveze și să își scoată americani?

Biden: "There's not, that's a World War when americans and Rusia start shooting at one another. We're in a very different world we've ever been in"

Nu exista planuri, asta inseamnă un razboi mondial, in momentul când americani și Rușii încep să tragă unul în altul. Suntem intr-o lume foarte diferită, in care am mai fost vreodată implicați.

Moderator: Not even on behalf of simply evacuating americans?

Nu vă implicați Nici măcar în favoarea a evacua pur și simplu americani?

Biden: No, how do you do that...
Nu, cum să faci asta...

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Raspunsul este foarte simplu: Rusia nu a atacat SUA si nici alt stat ce face parte din NATO, ar fi altceva daca ar fi atacat.

| anonim_4396 explică (pentru Ioandelasal):

SUA, Nu cred se implică total. Va fi prapad pentru romăni dacă nu stam in banca noastră. Vor muri si americani dar nu prea mulți pentru România, pentru ca Tara noastra probabil nu va rezista prea mult in razboi. El spune clar acolo biden, că nu are strategii de evacuare a americanilor, deci a propriilor americani din Ukraina. Am uitat Iugoslavia, Irak etc. După razboi nu a iesit curațenie ci din contra o Țară epavă.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă nu o va face, NATO își pierde credibilitatea și se destramă. Asta nu își permite.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să o atace ca să ce? Orice război are un motiv și un rezultat.

| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

Asa ca sa demonstreze că pot.

| goguPatent a răspuns:

Incerci propaganda anti Nato sau ce rahat vrei sa ne zici?
Ca nu intelegi ce inseamna Nato si ce inseamna evacuarea unor cetateni dintr-un stat nonNato?