Se poate schimba. De exemplu mai citesc și alții. Daca citești în fiecare zi același mesaj începe să iți intre în cap. În memorie. Și om cu om se poate schimba ceva!
Imi place cum gandesti. Dar fiecare om cu om are alta gandire.
Nu are nicio legătură semnalul de alarma pe care l-am tras. Ai vorbit pe lângă subiect. Și ca idee, nu joc la păcănele. Mă confunzi!
Ma scuzi, poate te-am confundat.
Mai incerc odata, nu esti tu ala care a zis ca nu a votat niciodata si nici nu va vota?
El este. Dar e bun de gură. Si atât.
https://www.tpu.ro/......e-noastre/
"Muncești doar pentru patron și pentru stat."
Poti alimenta si biserica, nu e nevoie sa muncesti doar pentru patron si guvern.
"Rămânem cu Generația Z. Ce vom face atunci?"
Banuiesc ca inca te vom avea pe tine, sa ne arati calea cea dreapta. Doar tu insuti esti un exemplu, nu? Altfel ar fi ipocrizie maxima, sa fii vreun somer de cursa lunga, si sa ne explici ce gresesc/de ce nu sunt in stare ceilalti.
"Nu vor mai exista casieri."
Am fost azi la Lidl, erau 4. Inca o ducem bine.
Deocamdată sunt curios cum se simte când pun mâna persoane care nu se spală sau care nu arată prea bine pe produsele pe care le cumperi! Ha ha ha!
Totusi ce vrei, tinere? Ceva concret.
Nu vrea nimic, incepe vacanta, e perioada aia cand se inchid medii, nu se mai face scoala se plictiseste
Ma, eu sunt pe pielea mea de mult, am experienta la cumparaturi (am bani, daca nu te-ai prins), deci stiu sa-mi scot singur produse din bax, neatinse de jegosi.
Am si ochiu' a naibii, vad imediat cand sunt urme de grasime, de la slinosii care se freaca de toate, dar n-au bani sa cumpere nimic.
Chiar ai atins un punct adevarat, voiam sa cumpar niste farfurii sexy din Jumbo, negre. Primele 3 erau pline de amprente slinoase rau, de la nespalatii care s-au plimbat pe acolo.
Aia e. Am dezinfectant in masina, aveam si dinainte sa fie pandemia. Sunt constient ca nespalatii se plimba peste tot, si pun mana pe obiecte pe care nu si le permit.
Dar stiu sa ma feresc de urmele lor.
Tu de fapt ce vrei? De la noi și de la viață în general?
Ai vreo soluție concretă la problemele societății, sau știi doar să enumeri (mai mult sau mai puțin coerent) lucruri care nu-ți convin?
Eu nu vreau nimic. Este un semnal de alarma și viitorul care vă fi. Atâta tot!
Dacă nu vrei nimic atunci nu mai polua situl ăsta cu aberațiile tale. Nu este nevoie de semnalele tale de alarmă, știm cu toții care sunt problemele lumii în care trăim. Mulți dintre noi cu mult mai multă claritate decât tine.
Nu mai avem nevoie de unul care se smiorcăie incoerent de dimineața până seara. Nu ajuți cu nimic. Nu aduci niciun plus valoare.
Din păcate realitatea ne arata că nu prea știm. Din cauza asta sa votat tot PSD și PNL. Din cauza asta încă nu să schimbat prea multe. Așadar, se pare că încă mai este nevoie în fiecare zi, până când o să intre în căpățână la fiecare realitatea cu care ne confruntam.
Tu nu ești în stare să-ți folosești propria căpățână pentru a-ți rezolva propriile probleme. Chiar te simți în măsură să ții predici despre cum trebuie schimbată lumea și să inspiri pe cineva? Ești la un pas de ăia care umblă pe stradă cu un carton pe care scrie cu pixul "păsările nu sunt reale".
Eu zic sa nu mai comentezi pe subiectul alegeri. Te cam faci de cacao si nu prea ai niciun drept sa comentezi. De ce?
De asta
"în 10 Iunie | NewChangeSociety a întrebat:
Sunt singurul care nu mai iese la vot și nu a votat niciodată? "
Corect!
Voturile sunt masluite in fiecare an, se pun mortii de pe liste, aia care nu vin, etc.
Cum a zis Stalin: nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile.
Romanul se multumeste cu putin, e fricos, tradator, etc. In tara nu avem valori pentru ca toti sunt plecati unde e mai bine, exemple pozitive nu sunt, pe cine copiaza pustanii, Dorian Popa si alte matracuce de pe Youtube.
Parintii nu mai sunt autoritari cu copiii, barbatii nu mai sunt stalpul casei, femeile nu mai sunt gospodine si uite asa s-a dus de rapa o societate intreaga bazata pe consumerism si prostie.
Chiar zilele trecute niste doamne/domisoare ce dracu or fi foarte mandre ca ele nu fac curatenie in casa si ca traiesc in mizerie si dezordine, aici pe TPU, deci, ce pretentii sa mai ai.
Te apreciez pentru ce ai spus, cât despre generația Z, mulți sunt deconectați de realitate și nu prea se gândesc la viitor! Vom vedea ce va fi, poate va deveni generația afaceriștilor și nu a Tik-Tokerilor și Youtuberilor, eu făcând parte din ea și dorind sa îmi deschid o afacere! Și generația Z votează PSD-PNL ce-i drept mai puțin ca alte generații dar nici ei nu prea au educație economica
Multumesc frumos!?❤️❤️❤️