"Am câştigat!
Ne-am luat ţara înapoi!"
https://www.facebook.com/......243808296/
Victorie contra ciumei rosii, contra coruptiei si invechitului partid fost comunist PSD!
Acum chiar sper sa vad Romania lucrului bine facut! O victorie dulce!
Amin!
Ai încurcat cifrele. Iohannis în două sondaje cu excepţia celui de la Antena 3 este câştigătorul alegerilor (momentan).
Sunt foarte bucuroasă şi mulţumită că am avut dreptate şi nu mi-am pierdut credinţa...în oameni frumoşi.
Da asa-i dar eu am dat sondajul Antenei 3. Oricum maine sper ca Iohannis sa fie presedinte.
Orice ar fi maine, Iohannis a obtinut un scor onorabil in fata dinozaurului rosu.Ne dam seama ca Ponta nu e asa iubit precum pare.
Mie una, Ponta nici nu-mi părea iubit, mai ales când intram pe pagina lui de facebook şi vedeam că în loc de susţinători, predominant avea oameni care îl huiduiau şi îl puneau la locul lui. Ce preşedinte ar fi ăsta?
IRES si CURS l-au dat castigator pe Johannis. Jubilez. Daca se schimba, ies in strada.
Rezultatul e destul de stans! Sincer, nu ma asteptam la asta avand in vedere diferenta uriasa din turul intai si cel din sondajele dintaintea turului doi
Oricum trebuie sa mai vina si voturile din diaspora.
Dar imi speranta ca Iohannis are sanse sa fie viitorul presedinte.
Am ajuns sa fiu ingrijorat de gradul de mizerie si manipulare practicata pe facebook si in general pe online. Aceeasi situatie din 2009 cand am vrut realmente sa-l schimbam pe Basescu si cei plecati din tara care habar nu au ce se intampla pe aici ne-au determinat noua vietile. Sper sa nu se intample ca atunci.
Nu pot comenta prea mult. E o mizerie sa organizezi pana si un miting la sediul PSD dand semnale disperate in afara pe ultimele doua ore de vot.
Daca Iohannis si PDL-ul care ne-a facut atat rau vor castiga, ne meritam din nou soarta.
Bun.Eu zic ce am vazut la Antena3.Desi eu tin cu Iohannis. Sper sa fie Iohannis.
Da ai dreptate asta e rezultatul sondajului celor de la antena 3 eu ziceam de cel al IRES care arata ca Iohannis este castigator cu 50, 9%.
In fine, maine vom vedea cine va fi presedinte la rezultatele oficiale ale B.E.C.
Se pare ca tu te uiti numai la antena (1, 2,3)pentru ca aceste rezultate difera de la firma la firma de exemplu:
-ires : 50, 9%Iohanis, Ponta 49, 1%
-curs:51, 5 Iohanis, Ponta 48, 5%
si sunt foarte bucuroasa de ceea ce vad si sper ca si maine voi fi la fel de bucuroasa
anonim_4396 întreabă: