| AvalohAlyn a întrebat:

Iata rezultatele exit-pollurilor:Victor Ponta-50, 9%
Klaus Iohannis:49, 1%.
Alte sondaje il dau castigator pe Klaus Iohannis.
E drept, sunt doar exit-polluri.Maine vom afla rezultatele oficiale.
Cum comentati? Ce parere aveti de rezultat?
Bucurosi sau tristi?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

"Am câştigat!
Ne-am luat ţara înapoi!"

https://www.facebook.com/......243808296/

| AvalohAlyn explică (pentru NOname):

Victorie contra ciumei rosii, contra coruptiei si invechitului partid fost comunist PSD!
Acum chiar sper sa vad Romania lucrului bine facut! O victorie dulce!

| NOname a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Amin! love struck

17 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ai încurcat cifrele. Iohannis în două sondaje cu excepţia celui de la Antena 3 este câştigătorul alegerilor (momentan).

Sunt foarte bucuroasă şi mulţumită că am avut dreptate şi nu mi-am pierdut credinţa...în oameni frumoşi.

Da asa-i dar eu am dat sondajul Antenei 3. Oricum maine sper ca Iohannis sa fie presedinte.

Orice ar fi maine, Iohannis a obtinut un scor onorabil in fata dinozaurului rosu.Ne dam seama ca Ponta nu e asa iubit precum pare.

| NOname a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Mie una, Ponta nici nu-mi părea iubit, mai ales când intram pe pagina lui de facebook şi vedeam că în loc de susţinători, predominant avea oameni care îl huiduiau şi îl puneau la locul lui. Ce preşedinte ar fi ăsta?

| Dandanache a răspuns:

IRES si CURS l-au dat castigator pe Johannis. Jubilez. Daca se schimba, ies in strada.

| Fatamuntilor a răspuns:

Rezultatul e destul de stans! Sincer, nu ma asteptam la asta avand in vedere diferenta uriasa din turul intai si cel din sondajele dintaintea turului doi
Oricum trebuie sa mai vina si voturile din diaspora.
Dar imi speranta ca Iohannis are sanse sa fie viitorul presedinte.

| Inferno a răspuns:

Asta este exit-pollul Antena 3, care s-a sucit si ea in jurul orei de 23.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Am ajuns sa fiu ingrijorat de gradul de mizerie si manipulare practicata pe facebook si in general pe online. Aceeasi situatie din 2009 cand am vrut realmente sa-l schimbam pe Basescu si cei plecati din tara care habar nu au ce se intampla pe aici ne-au determinat noua vietile. Sper sa nu se intample ca atunci.

Nu pot comenta prea mult. E o mizerie sa organizezi pana si un miting la sediul PSD dand semnale disperate in afara pe ultimele doua ore de vot.

Daca Iohannis si PDL-ul care ne-a facut atat rau vor castiga, ne meritam din nou soarta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M u i e am dorit multi lui Ponta. M u i e si-a luat. laughing

| Dzeko7 a răspuns:

Vezi ca ai incurcat cifrele Iohannis are 50.9% si da sunt fericit de ce vad.

| AvalohAlyn explică (pentru Dzeko7):

Bun.Eu zic ce am vazut la Antena3.Desi eu tin cu Iohannis. Sper sa fie Iohannis.

| Dzeko7 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Da ai dreptate asta e rezultatul sondajului celor de la antena 3 eu ziceam de cel al IRES care arata ca Iohannis este castigator cu 50, 9%.

| AvalohAlyn explică (pentru Dzeko7):

In fine, maine vom vedea cine va fi presedinte la rezultatele oficiale ale B.E.C.

| AndyPeScurt a răspuns:

Sa speram ca iese. Klaus Iohannis.
Puie Monta

| Astropuf a răspuns:

Se pare ca tu te uiti numai la antena (1, 2,3)pentru ca aceste rezultate difera de la firma la firma de exemplu:
-ires : 50, 9%Iohanis, Ponta 49, 1%
-curs:51, 5 Iohanis, Ponta 48, 5%
si sunt foarte bucuroasa de ceea ce vad si sper ca si maine voi fi la fel de bucuroasahappy