anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iliescovici a fost operat de urgenta. N-ar fi fost mai bine sa fie operat de Ciomu in '90, cind a candidat prima data? :-&

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

L-as fi operat eu, asa cum a operat el (cu minerii, si Petre Roman) populatia. Dar n-am dat de el.

4 răspunsuri:
| pcris a răspuns:

Poporul trebuia sa il linseze impreuna cu camarila securisto-comunista chiar dupa ce Revolutia invinsese in 22 Decembrie 89 la pranz, pentru ca au recurs impotriva propriului popor la Genocid dupa 22 seara, Genocid apoi chiar premiat in Duminica Orbului 20 mai 90 de populatie... Asa ca "poporul" a ramas in cea mai mare parte de atunci o populatie doar, care nu isi merita inca locul pentru care au luptat si jertfit Romani Adevarati in Decembrie 89. DOAMNE! Inca pe unde oi fi!? crying

| Karelia123 a răspuns:

Sincer acum, nu trebuie sa te bucuri niciodata de raul altuia.Nu e frumos + k se intoarce roata.

| anonim_4396 explică (pentru Karelia123):

Sa ma bucur de raul unui nemernic? Cred ca glumesti. Sa se intoarca roata? Ar trebui sa jelim un ticalos? Tu ai jeli pe cineva care ti-a omorit fratele la revolutie? Cred ca esti un copil care vorbeste fara sa fi trecut prin prea multe in viata, daca vorbesti asa. Daca vorbim de roata care se intoarce, as vrea sa vad ca se intoarce roata si toate scirnaviile care au jefuit tara asta din '90 si pina acum, or sa plateasca, pentru ca nu-i asa, roata ar trebui sa se intoarca. Mai grav decit orice, e sa aduci in sapa de lemn o natiune, sa nenorocesti si sa umilesti un popor. Sa-i tii in saracie lucie, pentru ca oamenii saraci sint mai usor de manipulat. Si s-a dovedit mereu lucrul asta. S-a dovedit inclusiv in tara noastra, sa ne amintim ca la toate alegerile oamenii sint momiti cu o sacosa cu alimente, o punga de malai si o sticla de ulei. Nicaieri, in nici o tara civilizata, nu poti mitui alegatorii cu alimente, asa cum se intimpla la noi. Cu Iliescovici, a inceput era jafurilor la nivel de stat. Tot asa cum lui Stalin nu avea nimeni motiv sa-i plinga de mila, nu-i cazul sa-i plingi de mila unui comunist care a deturnat revolutia. Datorita nenernicului astuia, in timp ce fostele tari comuniste au inceput sa progreseze, tara noastra a regresat pina a ajuns unde a ajuns acum.

| Karelia123 a răspuns:

Ai si tu dreptate,cu acel comm de mai sus m-ai convins de ce a fost in stare, dar tot un om e; si sincer nu tin cu el, a fost doar o precizare.