Se duce odata cu timpul sau poti incerca ceva unguent, sau freaca pielea de cava piatra
Citisem pe undeva sa-ti tii mainile in apa rece. Dar am incercat si mai degraba imi inghetau mainile decat sa se duca lipiciul... Incearca sa iti inmoi pielea cumva si sa-l dai jos... Cred ca ar s-ar duce mai usor daca ai face o baie fierbinte... sau ai stau putin cu partea afectata in apa calda...
Ok, deci mi s-a intamplat mai demult, da cu foarte multa apa, dupa incerca sa smulgi stratul de lipici daca intelgi...nu ti se intampla nimci.
Pai eu cand eram la mica nu stiu am incercat sa-mi prin ghetele rupte cu picatura si in loc sa lipesc cizmulitele mi-am lipit mainile mi-am dat jos lipiciul tinand mainile in apa foarte calda.
Daca lipiciul este proaspat clateste-te cu apa calda rapid daca nu trebuie sa tii parte cu lipici la inmuiat in apa calduta merge asa depinde de calitate mai merge dizolvat cu acetona sau frecat usor cu piatra ponce
cand eram mic imi lipeam toate degetele cu superglue intre ele...nu-ti fa griji, o sa se duca, freaca cu ceva dar ai grija de piele...eu scapam de orice urma de superglue in cel mult 3 ore si aveam mana plina