| feli79 a întrebat:

Imi tot zice diriginta sa ii aduc certificat legalizat, dar ce e acela? cum sa-l fac legalizat, o copie nu-i ajunge?

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Certificat legalizat este, de fapt, o copie legalizata de un notar public, care este aproape ca un original. Te duci cu originalul la un notar public si acesta iti face copia si o legalizeaza. Tariful minim este de 3 lei pe pagina, la care se adauga TVA de 24%, in total 3, 72 lei la minim, de regula iti ia 4-5 lei. Numai bine!

| Kaℓi a răspuns:

Depinde pentru ce ii trebuie. daca ti-a zis ca e nevoie de legalizare, o fi stiind ea ceva...
E simplu, te duci la un notar, platesti o taxa si iti face o copie legalizata.
Ar manca si notarii o paine, nu? laughing

| Dana211 a răspuns:

Daca iti cere sa fie legalizat probabil ca nu-i "ajunge" o copie.Mergi la orice notariat si cu maxim 20 de lei iti legalizezi o copie (practic e o stamplia pe verso in care sunt trecute cateva data)

| IonutAxi a răspuns:

O copie e destul

| Denis2597 a răspuns:

In ce clasa esti? In clasa a 8-a iti trebuie certificatul legalizat.Te duci cu o copie dupa certificat la notar si ii spui sa il legalizeze.Costa foarte putin (pana in 3 lei )sa il legalizezi. Funda?

| AllyAlina a răspuns:

Te duci cu certificatul de nastere la un birou de notariat public si ti-o face imediat.Din cate stiu eu te va costa 6 sau 8 lei.