| GS8LF a întrebat:

In 2008 am avut un accident. Am dat asigurarea asiban, totul era in regula. In 2010 am fost chemat ca lipseste asigurarea pe care o trimisesem prin fax, le-am dat-o, iar acum in ianuarie am fost chemat in judecata de asirom ca trebuie sa platesc 460.000 de lei vechi, pentru ca astia de la asiban nu au platit daunele.

Mi s-a sugerat sa angajez un avocat, costa 18 mil.si sa dau in judecata asiban, pentru ca asirom castiga din start cu mine. Pana maine dimineata alta solutie nu mai e.

Cheltuielile de judecata, drumurile la Pitesti ar trebui suportate de catre cine?

Ceva idei? E cam complicata treaba.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred ca ai nevoie de avocat pentru atata. In orice caz toate cheltuielile de judecata le suporta, initial, partea care le face dar daca o sa castigi va fi obligata cealalta parte sa-ti restituie suma reprezentand aceste cheltuieli, inclusiv cheltuielile cu deplasarile (va trebui sa le dovedesti). Numai bine!

4 răspunsuri:
| GS8LF explică:

460.000 de lei noi. am gresit eu. Da, e ok atunci. Multumesc pentru raspunsuri.

| anonim_4396 a răspuns (pentru GS8LF):

460.000 lei noi, inseamna 4.600.000.000 lei vechi. Esti sigur ca e vorba de 4 miliarde juma?

| GS8LF explică (pentru anonim_4396):

Da, masina aluia nu era distrusa in totalitate, precum au concluzionat ei. Oamenii si-au primit un mercedes nou-nout. Apropo. astazi nu s-au prezentat la proces cei de la ASIROM. O sa ii sun maine.

| Justin4u a răspuns:

Din pacate tu o sa achiti toate cheltuielile! Avocat Transport, etc. Dar la sfarsitul procesului in care cu siguranta o sa fii castigator acei bani o sa iti fie restituiti de care firma care ai dato in judecata! Mult Successss!