Nu exista nici o lege care sa apere angajatorul, dimpotriva, Codul fiscal il obliga sa impoziteze intregul venit brut acordat salariatilor.
Si de ce este nevoie ca angajatorul sa fie aparat? El respecta legea si asta il apara.
Se pare ca mi25 nu vede bine sau n-a citit atent ultima propozitie din intrebare, Girly a spus foarte clar: "Ce lege apara angajatorul in acest caz?"
@Ioandelasall - fata a intrebat daca exista veo lege sa o apere de badarania unor asemenea patroni.
Pari foarte disperata de viata. Pare ca esti depasita de tot ce se intampla. Crezi ca vei avea dosar penal pentru ca ai trimis 10 ron intr-un cont gresit. Crezi ca ai diabet pentru ca bei multa apa. crezi ca senzorul de amprenta iti afecteaza creierul. Cum ai putea sa reusesti in societate si in viata ta, tu cu tine, fiind asa? Ai zis ca ai 25 de ani....Jesus. Esti cu totul altceva... fa-ti un bine si inchide contul asta.
Da, bonurile de masa se impozitează cu 10%, deci daca tu ai primit 300 de lei bonuri, ti se va impozita 30 de lei.
Dar eu nu inteleg cum de ai acceptat ca omul respectiv sa se comporte asa cu tine, sa te ameninte si sa iti vorbeasca asa
Sigur că nu am acceptat nici eu până la urmă. Mă bucur așa mult că am plecat!
Am plecat în cele din urmă.
Din cate stiu bonurile de masa se impoziteaza, dar el de ce a reactionat asa daca tu pur si simplu l-ai intrebat de ce ai primit salariu mai mic? Din ce am inteles eu, se comporta cu tine ca cu o sluga fara dreptu la opinie, daca aveam eu un asa angajator, cred ca de cand imi pusese demisia pe masa cum iti facuse tie eu o semnam, dupa ce ca mi-a scazut salariu sa mai imi si vorbeasca asa? Sa o creada el, pa si pussy, mai gasesc si alt loc de munca