| Valy_8786 a întrebat:

In cati ani crezi ca vom avea si noi o Romania dezvoltata si moderna ca celalalte tari din vest?

Răspuns Câştigător
| Live.Laugh.Love a răspuns:

Cand o sa inteleaga si romanu' ce-i aia o tara din Europa si ce-i aia Romania happy. Cam in 10-20 de ani cred eu. Tot ce putem face noi este sa infiintam campanii, dar romanul tot roamn ramane laughing [ nu toti ] laughing

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact atita timp cit ne trebuie sa intelegem ca nu trebuie sa mai asteptam nimic. Exact ca in cazul supravietuirii. Daca vom continua sa nu ne miscam sa producem fiecare ceva vom muri.Deci ar trebui data la spate asteptarea.

| Bacemi a răspuns:

Mereu vom fi cu un pas in urma. Dar cred ca in 10-20 de ani vom ajunge totusi la un nivel cat de cat acceptabil.

| afrodita3333 a răspuns:

Multi ani din pacate si nu e garantat succesul

Elianna
| Elianna a răspuns:

50 de ani!

| devilll a răspuns:

Poate daca o sa ne conduca nemti francezi sau italieni ca romani astia din conducere sunt prea hoti

| heartgrenade a răspuns:

E o-ntrebare retorica?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2-3 secole.

| gabriela a răspuns:

Am impresia ca scopul tau nu este sa ajuti oameni.ci sa-i bagi in pesimism, in gandire negativa! Prea insisti, cu intrebari tendentioase, manipulatoare, instigatoare!

| Hombre a răspuns:

Lungeste-mi Doamne zilele.

| Roby67 a răspuns:

Comunismul a facut o rana mare timp de 45 de ani, si tot atat ii trebuie Romaniei sa se vindece. Fa si tu o socoteala si afli raspunsul.

| Nane a răspuns:

Daca ar veni sfarsitul lumii toata lumea ar alerga spre Romania sa mai traiasca 50 de ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

45879907 ani happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu actuala clasa politica, probabil niciodata. Trage Uniunea Europeana de noi sa ne civilizeze, altfel ramineam in comunism.

regis
| regis a răspuns:

In minus 100 si ceva de ani. Singura sansa sa mai ajungem vreodata la acelasi un nivel comparabil este sa regreseze ei.

| stelianr a răspuns:

As risca o cifra, daca tarile din vest ar sta pe loc, altfel...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In 400 de ani? cel putin pentru ca daca noi nici acum n-am ajuns la nivelul altor tari...in timp ce noi incercam sa ajungel la nivelul lor ele (celelelte tari) se dezvolta si mai mult happy si am glumit nu 400 probabil ca niciodata...