| SuNaM a întrebat:

In cazul in care devine serviciul militar obligatoriu, pot alege unde vreau sa fac armata? Adica eu as vrea sa fac armata la lunetisti sau artilerie. Daca nu pot alege, cum se stabileste?

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Vei fi repartizat, in principal, in functie de calitatile tale fizice si intelectuale si putin in functie de dorinta ta.

| Crackman a răspuns:

Dupa cum vor ei

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Tinere nu mai visa cu ochii deschisi. Tu crezi că pune orice răcan să fie lunetist? Sau artilerist? Voi astia care o să fiti încorporați obligatoriu o să fiti bagati infanteriști. Si nu cred că ai vrea sa fie armata obligatorie decât dacă iti place, si daca iti place înrolează-te. Asta ți-a spus-o un vânător de munte dintr-o unitate operativă

| SuNaM explică (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Multumesc de raspuns, acum o intrebare pentru curiozitatea mea: Numele dumneavoastra este Porta din romanele lui Sven Hassel?

| T2LS a răspuns:

1. Serviciul militar NU va deveni obligatoriu. Cel puțin nimic nu se știe despre această decizie.
2. Pe vremuri, erai repartizat unde doreai tu. Probabil că, în vreun caz ipotetic, va fi la fel.

| RoyalVoid a răspuns:

Serviciul militar nu va deveni obligatoriu, deoarece nu este cazul.Ca sa te faci lunetist trebuie sa stii multa matematica si fizica si sa ai o vedere buna.