Bună.
Uite, m-am documentat astăzi special pentru tine.
Citește și notează din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici, republicată cu modificările ulterioare și a regulamentelor elaborate în baza prevederilor Hotărâri de Guvern nr. 2295/2004 pentru aprobarea Regulamentului-cadru de organizare și funcționare a Poliție Comunitare și legea nr. 53 din 24 ianuarie 2003 Codul Muncii.
În viitorul apropiat urmează să se aplice Legea specială a Poliției Comunitare (este în lucru, în prezent).
Mult noroc.
Pa, pa.
Poate au fost facute disponibilizari si el nu a avut pile asa de mari cum au avut altii care inradevar au antecedente.Bafta si nu va lasa-ti asa de jos, luptati cu orice pret pentru a-si relua locul de munca.Mergeti si va informati in baza carei legi la dat afara.Mult noroc.
Pai cam asa e primaria da afara, marea majoritate au pile si vreau sa stiu daca exista o lege care sa ii protejeze si pe cei fara cunostinte la nivel inalt
Din pacate eu nu stiu o astfel de lege, lucrez in management si cit de cit am habar de legi, dar de o lege care sa te dea afara fara motiv inca nu am auzit. Ia si te intereseaza cu exactitate, ce motive au scris ei pe acea cerere de demisie, banuiesc ca a fost dat afara si l-a pus sa semneze o demisie, sa citeasca bine ceea ce semneaza, daca inca nu a semnat nimic.
Bună.
Una este demisia care o face în mod expres angajatul și alta este când este concediat de angajatorul.
Numai cei de la primărie pot da un răspuns în acest sens.
Motiv: lipsa de bani pentru salarii, lipsa studiilor necesare ocupării postului, abateri disciplinare, etc.
Pa, pa.
Pai el nu vrea sa fie dat afara, si de aceea cauta o lege ceva care sa ii ofere o oarecere siguranta
@secretel-cam greu.insa cel mai bine este sa consulti un avocat inainte sa se intample.
Iti spun miine, pentru ca toate legile le am la serviciu. Legal, nu poate fi dat afara, decit daca i s-a desfiintat postul.
anonim_4396 întreabă: