Ca subiectul asta a fost discutat si rasdiscutat acu 2 ani si e cam rasuflat
"in acest context este necesar sa faci compromisuri"
Și care ar fi compromisurile alea?
El nu vrea la razboi si e ok sa dea niste teritorii Rusiei. El face compromisul ca doar nu e tara lui Ucraina nu?
Exact, asta suspectam și eu că vrea să spună.
E foarte ușor să pretinzi altora să facă "compromisuri" (adică în cazul ăsta să renunțe la viața, libertatea și pământul lor) ca să stai tu liniștit.
Ca să nu mai vorbesc de faptul că orice formă de compromis nu ar fi decât o invitație pentru Putin să pretindă mai mult.
Fix nu e treaba mea, Ucraina sa isi rezolve singuri problemele nu sa bage 1 miliard si ceva de oameni cat au SUA si tarile UE, cu Putin trebuie sa negociem si sa colaboram pentru dezvoltare, daca Sua nu ar fi ostila fata de Rusia, Putin nu ar mai pretinde teritoriul Ucrainei dar lor le este frica ca Americanii vor sa îi invadeze
De fapt, toate tarile civilizate trebuie sa ofere Ucrainei tot ce are nevoie, militar, financiar, logistic, informational si politic pentru a infrange orcaria rusa. E singura cale spre pace durabila.
Exact ce suspectam. Ești un putinisto-șoșocist.
Puțin e un dictator. Ii pasa de nimic și de nimeni. Iar tu cred că nu ai înțeles deloc ce se întâmplă, caz în care nu prea ar trebui sa ai părere despre ceva ce nu înțelegi
Nu va fi niciun razboi! Exact asa spuneau și de criza din Irak in din 2003! Nu s-a întâmplat nimic și nici nu se va intampla
Atât timp cât există lideri lacomi și dornici sa inceapă un război, noi nu avem ce face. Nici eu nu vreau sa stau cu frica bombelor sau a soldaților care ar putea să mi intre în casă (stau la curte, oricine poate intra doar dacă sare gardul). Să sperăm totuși că nu se întâmplă nimic