| TincuRapid a întrebat:

In Coreea daca injuri pe cineva din parlament te impusca direct?

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sunt 2 state foarte diferite, nu spui care Coree.
In orice caz nu cred asta, ar fi absurd sa fii impuscat pentru injuraturi.

| TincuRapid explică (pentru Ioandelasal):

In aia de e nord, dar la noi se aplica legea din Romania indiferent daca injuri si pe aia de nord? indiferent pe cine? si presedintele?

| marinelaaaaaaouowoeo a răspuns (pentru TincuRapid):

Legea pe care ai zis o tu se aplica in Coreea de Nord, deoarece e o țara comunista. Dacă înjuri pe cineva din parlament te poate duce lagărele de munca pe viața sau cel mai rău caz te poate condamna la moarte.

| Ioandelasal a răspuns (pentru TincuRapid):

De doua ori ti-am spus ca se aplica legea din Romania, bineinteles daca esti cetatean roman cu domiciliul in Romania si nu cetatean al C. de N.

| TincuRapid explică (pentru Ioandelasal):

Ce lege e s-o citesc si eu? ca domnul sudaceapa zice ca se aplica aia din coreea si eu sunt de acord cu dvstra dar vreau dovada.

| Ioandelasal a răspuns (pentru TincuRapid):

Citeste Codul penal, respectiv articolul privind teritorialitatea legii penale.
Citeste si ce a spus supadeceapa.
Eu nu stiu alta lege, de altfel nu am mai profesat de peste 10 ani si nici cat am profesat juridic nu m-au interesat legile straine, n-am avut nevoie.

| ratvujh1 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Legea penală română se aplică infracţiunilor săvârşite pe teritoriul RomânieI, dar daca ajunge la un strain nu zice, normal daca e savarsit aici, aici ar trebui sa raspunzi eu nu am gasit nimic, ati binevoi va rog daca se poate sa-mi spuneti 100%, eu nu am gasit, doar ce am zis deasupra.

| Euyo1579 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Atunci intrebare, de ce m-ai jignit nu ca m-a deranjat, ca nu am treaba cand ai zis "sa nu zic ceva mai negativ", cand poate chiar o fi asa cum am zis?

suntserios
| suntserios a răspuns:

In aia de Nord... posibil... sau mai rau faci puscarie

| newaccountbye a răspuns:

In Coreea de Nord s-ar putea pentru ca președintele e foarte dur. Am auzit ca fiecare familie are tablou cu el in casa și dacă îl dau afara, mor toți. Îl cred in stare de orice pe comunistul ăla.