Sunt 2 state foarte diferite, nu spui care Coree.
In orice caz nu cred asta, ar fi absurd sa fii impuscat pentru injuraturi.
In aia de e nord, dar la noi se aplica legea din Romania indiferent daca injuri si pe aia de nord? indiferent pe cine? si presedintele?
Legea pe care ai zis o tu se aplica in Coreea de Nord, deoarece e o țara comunista. Dacă înjuri pe cineva din parlament te poate duce lagărele de munca pe viața sau cel mai rău caz te poate condamna la moarte.
De doua ori ti-am spus ca se aplica legea din Romania, bineinteles daca esti cetatean roman cu domiciliul in Romania si nu cetatean al C. de N.
Ce lege e s-o citesc si eu? ca domnul sudaceapa zice ca se aplica aia din coreea si eu sunt de acord cu dvstra dar vreau dovada.
Citeste Codul penal, respectiv articolul privind teritorialitatea legii penale.
Citeste si ce a spus supadeceapa.
Eu nu stiu alta lege, de altfel nu am mai profesat de peste 10 ani si nici cat am profesat juridic nu m-au interesat legile straine, n-am avut nevoie.
Legea penală română se aplică infracţiunilor săvârşite pe teritoriul RomânieI, dar daca ajunge la un strain nu zice, normal daca e savarsit aici, aici ar trebui sa raspunzi eu nu am gasit nimic, ati binevoi va rog daca se poate sa-mi spuneti 100%, eu nu am gasit, doar ce am zis deasupra.
Atunci intrebare, de ce m-ai jignit nu ca m-a deranjat, ca nu am treaba cand ai zis "sa nu zic ceva mai negativ", cand poate chiar o fi asa cum am zis?
In Coreea de Nord s-ar putea pentru ca președintele e foarte dur. Am auzit ca fiecare familie are tablou cu el in casa și dacă îl dau afara, mor toți. Îl cred in stare de orice pe comunistul ăla.