1.Nu stiu in ce tara se fac, dar precis gasesti pe internet.
2.Va trebui sa schimbi aproape toate actele oficiale, dupa caz: certificat de nastere, carte de identitate, pasaport, permis de conducere, de asemenea schimbat datele la conturile bancare, contracte de utilitati, etc.
Nu va trebui sa schimbi diplomele de studii, vei dovedi ca esti aceeasi persoana cu actul de schimbare a sexului si noul act de identitate.
Primul băiat care a făcut operație de schimbare de sex din cate îmi amintesc a fost din județul Alba. Era student la Seminarul Teologic, si era un băiat adoptat de o familie din județ. Nu stiu in ce tara a făcut operația, dar stiu ca părinții lui adoptivi au fost împotriva. Daca el era student nu cred ca avea bani pentru operație in alta tara. De aceea cred ca s-a operat in Romania. Și-a schimbat numele de familie in Albu iar prenumele nu imi amintesc. După a devenit o ...nu numai in tara dar si in străinătate. Si când te gândești ca făcea parte din religia ortodoxa, si se pregătea sa devina preot!
Statistic s-au facut operatii din 1995 pana in 2011! dar dupa mai mult in alte tari! printre care si thailanda!
DouaPuncteSteluta întreabă: